milanfan666:csak most vigyázni kell, h ne kapjunk gólt, ha nem kapunk, jó esélyünk van a továbbjutásra
Nagyon jók a srácok, le a kalappal mindenki előtt (még Antonini előtt is!). Semmi köze a meccshez az Arsenalnak, de ismerjük az Arsenalt, bárhonnan feltudnak állni, azért örüljünk az első félidőben nyújtott teljesítménynek!
roberto8802:Igen, nekik egy 2:1-es eredmény sem lenne olyan rossz! Azt is figyelembe kell venni. De ha ilyen szervezettek leszünk a második félidőbe is, mint most az elsőben, akkor nincs mitől félni. Azért szeretnék még egy gólt és szerintem benne is van még a játékunkban legalább egy.milanfan666:csak most vigyázni kell, h ne kapjunk gólt, ha nem kapunk, jó esélyünk van a továbbjutásra
Nagyon jók a srácok, le a kalappal mindenki előtt (még Antonini előtt is!). Semmi köze a meccshez az Arsenalnak, de ismerjük az Arsenalt, bárhonnan feltudnak állni, azért örüljünk az első félidőben nyújtott teljesítménynek!
milanfan666:
Boateng egyszerűen nem tud kis gólt rúgni! Én azt se láttam egyébként elsőre, hogy gól vólt. :D Imádom a palit, nagyon hiányzott, nem kétséges a mai látottak alapján, hogy az egyik legfontosabb emberünk.
Ibracadabra:Hát ez a javából oda való! :Dmilanfan666:
Boateng egyszerűen nem tud kis gólt rúgni! Én azt se láttam egyébként elsőre, hogy gól vólt. :D Imádom a palit, nagyon hiányzott, nem kétséges a mai látottak alapján, hogy az egyik legfontosabb emberünk.
Puskás díjra hajt!:D
primon:Ezek után megcsókolom mind a kettő botlábát Robinak. :D Viccet félretéve, én azt gondolom, hogy az idei teljesítménye végett a legtöbb kritika jogosan érte Robinhot. De ezen a meccsen egészen kiválóan játszott, és végre valahára azt hozta amit várunk tőle. A csatáraink közül őt a legkönnyebb helyzetbe hozni, de pocsék százalékkal lövi a ziccereit. Szerencsére ma a klasszis játszott a 70-es mezben. Köszönet érte!
Na hol vannak az Allegri és Robinho ellendrukkerek? Most mondjátok, hogy egyik nem ért a focihoz, a másik meg botlábú...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.