Milan-Sziv:Massimiliano Allegri kerete a Plzen ellen:9 védő, 7 kp, 3 támadó :D Itt sem fogunk 5 gólt lőni, az is biztos,bár ez eddig is bortékolható volt...
Amelia, Roma, Piscitelli (51); Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Ambrosini, Boateng, Cristante (34), Emanuleson, Innocenti (35), Nocerino, Seedorf; Ibrahimovic, Pato és Robinho.milannews.it
Milan-Sziv:
Massimiliano Allegri kerete a Plzen ellen:Amelia, Roma, Piscitelli (51); Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Ambrosini, Boateng, Cristante (34), Emanuleson, Innocenti (35), Nocerino, Seedorf; Ibrahimovic, Pato és Robinho.A két ifi játékos bekerült a keretbe...remélem játszanak is!
Milan-Sziv:Remélem, hogy a lábukat fogják lógatni a padon, mert érthetetlen lenne a szerepeltetésük.
Ibrahimovicra, Nocerinora, Thiago Silvara ráférne a pihenő...
BJ:Allegri: "Ibra definitely won't play the whole game." (acmilan.com)Milan-Sziv:Remélem, hogy a lábukat fogják lógatni a padon, mert érthetetlen lenne a szerepeltetésük.
Ibrahimovicra, Nocerinora, Thiago Silvara ráférne a pihenő...
ettore:
http://www.rossoneriblog.com/2011/12/05/allegri-announces-xi-to-face-viktoria-plzen/
Itt a kezdő: Marco Amelia; Mattia De Sciglio, Philippe Mexes, Daniele Bonera, Taye Taiwo; Antonio Nocerino, Massimo Ambrosini, Urby Emanuelson; Clarence Seedorf; Robinho, Alexandre Pato
Kommentek...? :-)
ettore:Legalább vannak a kezdőben olyan játékosok, akik mostanában kevés szerepet kaptak (Mexés, Taiwo, Urby), és van egy ifi is (De Sciglio). Kár, hogy a kis Fáraó nem játszhat...és Pippo sem...
http://www.rossoneriblog.com/2011/12/05/allegri-announces-xi-to-face-viktoria-plzen/
Itt a kezdő: Marco Amelia; Mattia De Sciglio, Philippe Mexes, Daniele Bonera, Taye Taiwo; Antonio Nocerino, Massimo Ambrosini, Urby Emanuelson; Clarence Seedorf; Robinho, Alexandre Pato
Kommentek...? :-)
Jackoby5:Emanuelson baloldalt? Könnybe lábadt a szemem.
Marco Amelia
Mattia de Sciglio - Philippe Mexes - Daniele Bonera - Taye Taiwo
Antonio Nocerino - Massimo Ambrosini - Urby Emanuelson
Clarence Seedorf
Robinho - Alexandre Pato
Érdekes a kezdő.. Méxesre kiváncsi vagyok.. bár Silvával jobbat alkottak volna középen.. Taiwo nak örülök.. ez a de Sciglio Gigolo.. nem tudom ki.. de kiváncsi vagyok.. Emanuelsonnak meg fekszik ez a poszt.. kiváncsi vagyok nagyon a meccsre! :D
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.