Kadosa:Ha valakit bántani kell, az nem Ibra, hanem a babaarcú Robika, akin elment 2 pontunk. Én tojok arra, hogy a brazil válogatott csk-ja vagy milye, gólhelyzetben ritka ügyetlen focista, aminek megint megittuk a levét.
Amúgy nem értek sok embert,most attól,hogy xeltünk még simán lehetünk csoportelsők,el kell verni a Barcát,ennyi az egész. Örülök,hogy Taiwo játszott,nagyon ígéretes.Ibrahimovic viszont önző,nem tetszik a hozzáállása,de legalább lőtt egy gólt.
andrijcar:
A játékvezetőre kitérve: Minek van az a szerencsétlen kapu mögötti ember, ha egy ilyen kezezést nem jelez? Nem látja 2 méterről szemből?
MilanLaci:OFF: Robinho a brazil válogatott csk-ja? ez jóóó. ki volt az aki megválasztotta? no offense.Kadosa:Ha valakit bántani kell, az nem Ibra, hanem a babaarcú Robika, akin elment 2 pontunk. Én tojok arra, hogy a brazil válogatott csk-ja vagy milye, gólhelyzetben ritka ügyetlen focista, aminek megint megittuk a levét.
Amúgy nem értek sok embert,most attól,hogy xeltünk még simán lehetünk csoportelsők,el kell verni a Barcát,ennyi az egész. Örülök,hogy Taiwo játszott,nagyon ígéretes.Ibrahimovic viszont önző,nem tetszik a hozzáállása,de legalább lőtt egy gólt.
Az Anzsi tulaja ajánlhatna egy megfelelő összeget érte, én már nem bánnám.
csacsi:andrijcar:
A játékvezetőre kitérve: Minek van az a szerencsétlen kapu mögötti ember, ha egy ilyen kezezést nem jelez? Nem látja 2 méterről szemből?
Így van. A másik oldalon meg nem látja, hogy Abate nem volt szabálytalan a tizenegyesnél...
A partjelző se tudom melyik meccset nézte, mikor behúzta Silvát lesen. Kb. 5 méterrel volt hátrébb, mint a védő.
Ott lett volna 0-2, és akkor most nem lenne miről beszélni...
Szóval magunk mellett, a bírónak is meg lehet köszönni, hogy nem győztünk...
MilanLaci:Egy mondat erejéig megemlítem az összes középpályásunkat, akik mélyen a tudásuk alatt játszottak.Kadosa:Ha valakit bántani kell, az nem Ibra, hanem a babaarcú Robika, akin elment 2 pontunk. Én tojok arra, hogy a brazil válogatott csk-ja vagy milye, gólhelyzetben ritka ügyetlen focista, aminek megint megittuk a levét.
Az Anzsi tulaja ajánlhatna egy megfelelő összeget érte, én már nem bánnám.
Hétvégén nyerünk és máris mindenki Isten aki a Milanba focizik:). Ha szükség tartja ötöt kell rugni egy ilyen csapatnak és nem a birot hibáztatni de ez már emberi betegség én is azt teszem:)
Ronaldoalegjobb:Sztem még így is sokkal jobb volt Antonininél. Inkább őt nézem, mint azt a falábútcsacsi:andrijcar:
Így van. A másik oldalon meg nem látja, hogy Abate nem volt szabálytalan a tizenegyesnél...
A partjelző se tudom melyik meccset nézte, mikor behúzta Silvát lesen. Kb. 5 méterrel volt hátrébb, mint a védő.
Ott lett volna 0-2, és akkor most nem lenne miről beszélni...
Szóval magunk mellett, a bírónak is meg lehet köszönni, hogy nem győztünk...
Érdekes a történet igen.Az angol nyelvű kommentárban,a meccs legelején megjegyezte a kommentátor úr,hogy reméli a bíráskodással nem lesz semmi gond a mai estén.Természetesen lett.Mi is legalább annyira hibásak vagyunk,mint a bírói ténykedés.Taiwo számomra nagy kérdőjel,én az elmúlt BL meccseket sajnos nem láttam,de ma abszolút bizonytalannak és kezdőnek tűnt.Volt egy hatalmas mentése az igaz,de egyetlen használható beadása nem volt.Passzainak 95%-a hátrafelé ment.Jobb lábbal még véletlenül sem ért labdába.Több lövése is volt,de mind messze-messze elkerülte a kaput.Látszik rajta,hogy nem érzi teljesen jól magát,és szüksége lenne a bizalomra.Nem tudom mit lehetne kezdeni ezzel a helyzettel,de biztosan rajta vannak az illetékesek.Remélem sikeresek lesznek,és újra lesz bal oldalunk!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.