Spoilimann:Még jó,hogy minden évben eljátsszuk ezt. De biztos összedőlne a világ,ha augusztus harmickettedike előtt egy perccel is befejeznénk a mercatot.
Pont ezt mondták Seedorfék, hogy kell még vagy 1 hónap hogy összeszokjanak. Én már azzal elégedett vagyok, hogy egyáltalán Ãgy is állhatunk, mert ha Ibra sem épült volna be Ãgy, akkor msot a Roma sorsán lennénk mi is.
A zinter változatlan kerettel is csak msot talált magára (nagyjából) én majd csak novembertől várom, hogy mindenkit alkázzunk, addig én hálát adok az égnek, ha győzni tudunk.
andrijcar:A BL döntő óta nem kaptunk ki,jó lenne folytatni a sorozatot,de pokoli kemény meccs lesz.
A két csapat korábbi tétmeccsei:
1969.05.28. MILAN 4 AJAX 1
1974.01.09. MILAN 1 AJAX 0
1974.01.16. AJAX 6 MILAN 0
1994.09.14. AJAX 2 MILAN 0
1994.11.23. MILAN 0 AJAX 2
1995.05.24. AJAX 1 MILAN 0
2003.04.08. AJAX 0 MILAN 0
2003.04.23. MILAN 3 AJAX 2
2003.09.16. MILAN 1 AJAX 0
2003.11.26. AJAX 0 MILAN 1
floyddebarber:Húha, én ezt nagyon másképp láttam. Szerintem éppen olyan ügyetlen, mint volt, csak most már nem is hajt annyit.
Ide is aktuális:
a fórumkóma alatti meccseken Abate meglepően jól játszott.
A Lazio ellen szerintem a meccs legjobbja volt (érdekes, hogy amint megsérült, kaptunk egy gólt a helyérÅ‘l), és legutóbb, a Genoa ellen is kevés hibával, megbÃzhatóan és határozottan játszott.
Ettől függetlenül tartom, hogy neki vagy előrébb van a helye, vagy hasonló szerepkörben, mint anno Serginho. Hihetetlenül gyors a srác, és ezt nem tudjuk kihasználni, ha nem lépheti át a félpályát.
LASLOGALEAZZI:"de ne felejtsük el, hogy az AC Milan játszik!" - Ezt már csak a játékosainknak kellene átérezniük...Én tartok nagyon a mától,nem rossz csapat ez az Ajax,és ami még "borzasztóbb",hogy futnak.
Le ultime da Amsterdam: fuori Dinho, Seedorf dietro Ibra e Inzaghi - Forrás:TMW
Ezek szerint készülhetett az Ajax R80-ból, nem lesz kezdő!
Én már jósolgattam itt egy Ibra-Inzaghi csatársort, ami most a legvalószÃnűbb.
A középpályán játszik Flamini, viszont Boatengnek hÃre-hamva sincs mint "titoláre".
Akárhogy is lesz én nem tartok az esti mérkőzéstől. Oda kell persze tennünk magunkat,
de ne felejtsük el, hogy az AC Milan játszik!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.