prosper:Elég érdekes meccsnek nézünk elébe. Ibrának pihennie is kellene, de ha nem verjük el őket akkor bajba kerülhet a továbbjutás. A középpályát is rotálni kellene, mert ők sem fogják bírni ezt a terhelést. Sztem Nesta-t is pihentetni kellene , mert a Samp ellen pihenten van rá szükségünk.
Az utazó keret :Kapusok : Abbiati, Amelia, Roma,Védők : Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes,
Középpályások : Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Merkel (<EM style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; FONT-SIZE: 12px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; VERTICAL-ALIGN: baseline; PADDING-TOP: 0px; BACKGROUND-COLOR: transparent; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; background-origin: initial; background-clip: initial">n. 52);
Csatárok : Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Sérültek : Antonini, Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
balla:
Ha Seedorf helyén a fénykorában lévő Kaká játszana, akkor még ilyen védelem mellett is lovaggá ütnénk mindenkit. Valóban nem szabad döntetlenért menni. Legalább a csoportkörben ne kelljen sokat izgulnunk!Idegenben talán Seedorf kezdetése a jobb választás. Ő Dinho-val ellentétben tűrhetően védekezik.
Dani027:
Abban az esetben ha 3 védekező és valóban sokat futó középpályás lenne Dinho mögött elbírná a csapatunk azt, hogy nem védekezik. Szerintem Dinho támadásban hasznosabb lenne mint See, aki viszont valóban különbül védekezik. Ronaldinho játéka szerintem csak akkor nézhetetlen amikor a pályán van a holland és Pirlo is. Egy Flamini-Ambrosini-Boateng hármassal nagyon stabil középpályánk lenne. Megoldható lenne még az is, ha Boateng játszana Seedorf helyén, és Gattuso kezdene. Sokkal pörgősebbek lennének a labdakihozatalaink, de Seedorf ívelési képessége nincs meg Boatengben. Igaz, ha átrobognának a középpályán erre nem is lenne szükség.
Amelia-Abate-Nesta-Silva-Zambrotta-Flamini-Ambrosini-Gattuso-Boateng-Robinho-Ibra
én erre szavaznék habár ebből nem valószínű, hogy sok meg fog valósulni. A formáció biztos, de remélem Boateng és Flamini helyén nem látom majd Pirlot és See-t.
elsvedo:Azért olyan jók még nem vagyunk,hogy csak 10-en kezdjünk:)
Nekem Boateng nem az a típusú játékos akit szívesen feltolnék a csatárok mögé, mellé hogy akkor nesze kisfiam osszál labdát. Nekem ő inkább egy masszív, kemény védekező középpályás akin jó lenne ha nem nagyon tudnának átjönni. Ha már ehhez a formációhoz ragaszkodunk (Dani027) akkor inkább Ambrosini-t tenném be, bár ő sem tökéletes választás.
Mindenesetre én is csatlakozom azon állásponthoz, miszerint ez a kezdő nem fog megvalósulni. Amit nagyon sajnálok, mert én személy szerint nagyon örülnék ha Amelia védene, valamint Boatengnek is, mert végre van egy ügyes, fiatal játékosunk aki sokat küzd. Örülök, hogy Robika beverekedte magát a kezdőbe. Nagyon szimpatikus a hozzáállása. Rajta is látni minden meccsen, hogy menni akar, bizonyítani akár, habár sajnos a helyzetkihasználása hagy némi kívánnivalót, de reméljük ez idővel javulni fog.
Szerintem a kezdőcsapat a mostanában szokásos: Abbiati - Abate - Nesta - T.Silva - Antonini - Ambrosini - Gattuso - Seedorf - Robinho - Ibrahimovic lesz.
Habár Zambrottának jobban örülnék Abate helyett, és Falmininek is. De hát ez van. A mester kitalálja, mi meg reménykedünk hogy bejön neki, és nekünk. :)
Forza Milan!!
RedBlack:elsvedo:Azért olyan jók még nem vagyunk,hogy csak 10-en kezdjünk:)
Nekem Boateng nem az a típusú játékos akit szívesen feltolnék a csatárok mögé, mellé hogy akkor nesze kisfiam osszál labdát. Nekem ő inkább egy masszív, kemény védekező középpályás akin jó lenne ha nem nagyon tudnának átjönni. Ha már ehhez a formációhoz ragaszkodunk (Dani027) akkor inkább Ambrosini-t tenném be, bár ő sem tökéletes választás.
Mindenesetre én is csatlakozom azon állásponthoz, miszerint ez a kezdő nem fog megvalósulni. Amit nagyon sajnálok, mert én személy szerint nagyon örülnék ha Amelia védene, valamint Boatengnek is, mert végre van egy ügyes, fiatal játékosunk aki sokat küzd. Örülök, hogy Robika beverekedte magát a kezdőbe. Nagyon szimpatikus a hozzáállása. Rajta is látni minden meccsen, hogy menni akar, bizonyítani akár, habár sajnos a helyzetkihasználása hagy némi kívánnivalót, de reméljük ez idővel javulni fog.
Szerintem a kezdőcsapat a mostanában szokásos: Abbiati - Abate - Nesta - T.Silva - Antonini - Ambrosini - Gattuso - Seedorf - Robinho - Ibrahimovic lesz.
Habár Zambrottának jobban örülnék Abate helyett, és Falmininek is. De hát ez van. A mester kitalálja, mi meg reménykedünk hogy bejön neki, és nekünk. :)
Forza Milan!!
De egyébként szerintem sem lesz komolyabb meglepetés,Abbiati jól fogott,értelme nem lenne most betenni Ameliát,pedig lassan nem ártana...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.