12majom:Remélem nem kapják össze magukat, és kiesünk a csoportból! ezt azért mondom, mert, ha tovább megyünk, akkor jajj, nekünk bajnokaink vannak, ha nem, talán igazolások lesznek télen!
Pedig bizonyítottuk tegnap, hogy tudunk kétszer is rosszul játszani!
Azért remélem Allegri kitalál valamit, meg a balerinák összekapják magukat! Különben nehéz helyzetbe kerülünk a csoportban!
Ronaldoalegjobb:Ugyan már ne viccelődjünk, Montelongo a Madrid ellen? persze persze... Talán majd ha tojásgránát robban a komplett hátvédsorunk privát házibuliján, és a kb a 10 hátvédünkből 8 megsérül, akkor talán. A Milan világszínvonalon űzi az állítólag tehetséges játékosok leigazolását, majd totális jegelését egészen addig amíg nemsikerül eladni vagy kölcsönadni. Pl Viudez, Cardacio, Adijah, most meg Montelongo. (Végül is ezek a játékosok nyilván nincsenek akkora zsenik mint a fantasztikus Antonini, vagy Abate.)
Montelongo is középső védő,de tud a JOBB szélen is játszani.Sokratis pedig azért játszik,mert kell a gyorsaság is hátra,ami Nestában már rég nincs benne,Yepes-t sem tartom valószínűnek,hogy 34 évesen szupersebességű lenne:)Mondjuk nem tudom Montelongo hogyan tudná kezelni azt a problémát,hogy egy kulcsfontosságú BL mérkőzésen kellene bemutatkoznia kezdőként, a San Siroban, a Real Madrid ellen.Szerintem még Oddo is jobb lehetne mint Ő,de igaz ami igaz,ha már leigazoltuk én is kipróbálnám már végre a srácot;)Mondjuk nem értem,ELVILEG azért hoztuk Sokratis-t,mert tudok jobb oldali védőt is játszani.Ehhez képest még ki sem próbáltuk ott..kíváncsi lennék rá mit tud ott a srác.Lehet,hogy csodafegyver lenne abban a pozícióban:D:D:D
Ha játszik Silva akkor az egész csapatnak jobban megy a játék szvsz. A Milan abban bízhat, hogy hosszú kemény munkával egy csapatot hoz össze ami télen kiegészűlve egy igazi szélsővel olyan formába lendül, hogy megszerezzük a bajnoki címet. A forma nagyon fontos egy csapatnál és a mi csapatunk nincs formában jelenleg, ez persze változhat még. Időt kell adnunk Allegrinek, mert úgy látszik ennyi idő alatt nem tudott még ütőképes csapatot összehozni. Van okunk reménykedni, mert tavaly ilyen tájt formába jött a csapat pont egy Real ellen. A kényszer sokszor hozza ki a maximumot egy csapatból és mi pont ilyen helyzetbe vagyunk most, ha a Realt nem győzzük le a maradék meccset kell megnyerni.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.