piros-fekete:
Ahogy Ãrtam a másik topikban, hogy nem szakmázom - itt viszont egy kicsit igen...
Hát ilyen védelemmel gól nélkül lehozni egy találkozót nagyon nem megy nekünk - és ne is számoljunk azzal, hogy nem fogunk gólt kapni - Nesta kevés egyedül.
Én úgy gondolom, hogy többet kell rugnunk mint kapni - vagy egy 1-1is jó eredmény lenne jelen pillanat.
Persze gól nélkül kihúzni egy álom lenne!!
alemilan:
Egy kapott gól nélküli meccs nagyon jól jönne, de, h őszinte legyek elégedett lennék egy 2-1-gyel is. Remélem nem rontja el a meccs hangulatát Vincze Ottó és az a sok "szakértő" a TV2 stábjában... :D
AdamG:alemilan:
Egy kapott gól nélküli meccs nagyon jól jönne, de, h őszinte legyek elégedett lennék egy 2-1-gyel is. Remélem nem rontja el a meccs hangulatát Vincze Ottó és az a sok "szakértő" a TV2 stábjában... :D
Ha vesztünk, úgyis szar lesz a hangulatunk, ha meg nyerünk, nincs az az Isten, aki elrontaná a hangulatunkat. :D
cassi13:
Én megmondom őszintén, hogy egy 0-0 val is elégedett lennék.
Jó lenne ha kapott gól nélkül megúsznánk, az egy nagy lélektani előny lenne.
Omen:
Jövő hét kedden (02.16) rendezik a Milan-MU BL nyolcaddöntőt. Hihetetlenül kemény mérkőzés vár ránk, és nem mi vagyunk a párharc esélyesei.
Itt az alkalom, hogy a sokat kritizált sztárjaink bizonyÃtsanak!
A meccset a TV2 közvetÃti.
Pato95:
2 dolog amitől nagyon félek!
1.Nani beforgatja Antoninit,Favallit vagy Oddot a szélen nem tom melyik játszik!
2.Pedig Rooney!
Nagyon félek attól,hogy 1labdát kap de azt kegyetlenül bevarja!
Ha Dida véd gólnélküli mecssre ne is számÃtsunk az Udinese ellen is olyan gyengén játszott,mint az atom volt nagy védése de ahogy dadogott a labda kezébe mindÃg még egy felÃvelésnél is a hideg rázott ki!Mi lesz a Mu ellen akkor már kevés lesz Pato Ronnie meg Beckham ha hibáiból kapjuk a gólokat!Nálam minden nézetben Abbiati lenne az elsÅ‘ számú kapus! :roll:
Forza Milan 0-0 vagy az 1-0 ás győzelem is jó nekünk!
zlotyi11:
Egyrészt elrontod Andrew szerencse sorozatát (topic nyitós dolog ;) ), másrészt ugyanannyi esélyünk van, mint a MU-nak. 0-0-ról indul a meccs, és nekünk is 180 percünk van, hogy továbbjussunk.
Itt az idÅ‘ és lehetÅ‘ség. EdzÅ‘, játékosok, lehet bizonyÃtani.
KurtRose:
Lehet meglepő csapat ez, de nálam ez lenne a nyerő kedden.
Abbiati - Bonera, Nesta, Silva, Zambrotta - Flamini, Pirlo, Ambrosini -
Pato, Ronaldinho - Huntelaar.
Vmiért nem merném Abate-ra és Antonini-ra bÃzni a szélsÅ‘védÅ‘ posztokat.
Kevésnek érzem őket egy MU ellen, na.
Zambrotta remélem játszhat kedden, elkellne a rutinja.
Személyes megjegyzésem, hogy szerintem ez lenne a legjobb kezdő amit a Milan jelenleg ki tud állitani a keretből.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.