És még a kopasz fel van háborodva hogy csökken a nézőszám. Hát mit várnak???
Forza VIDI

andrijcar:
Csak most egy jó csapat volt az ellenfél, ezúttal Fortuna mentett meg minket.
Ha másodikok leszünk, ami elég valószÃnű, akkor könnyen egy Chelsea, Arsenal, Manchester kaliberű csapatot kapunk, ami szinte biztos kiesés.
andrijcar:lechevalier:
egy olyan kérdés merült fel bennem,h az utsó fordulóban ha a real xel a marseille-el és mi kikapunk zürichben,akkor 3. hely?
Nem, mert akkor 8-8 pontunk lesz a franciákkal együtt és egymás ellen jobbak vagyunk. (2-1 ill 1-1)
ForzaACMIL:
Seedorffal mi a jóisten történt?
A többi kicsit sem meglepetés, bár Ãgy jobban belegondolva Seedorf esete sem meglepetés csak érdekes, hogy pont BL meccsen ekkora szar.
Abatino:andrijcar:lechevalier:
egy olyan kérdés merült fel bennem,h az utsó fordulóban ha a real xel a marseille-el és mi kikapunk zürichben,akkor 3. hely?
Nem, mert akkor 8-8 pontunk lesz a franciákkal együtt és egymás ellen jobbak vagyunk. (2-1 ill 1-1)
Viszont ha a Marseille begyűri a Madridot, nekünk mindenképpen győzni kell Zürichben.
milanfan:
Azt az egyet mondja meg nekem valaki, hogy mi a magyarázata annak, hogy a második félidÅ‘ben minden labdát felÃvelgettünk???? :?
Abatino:
Viszont ha a Marseille begyűri a Madridot, nekünk mindenképpen győzni kell Zürichben.
Hkarlo:
Ez gyengus volt, viszont a csoportelsÅ‘ség Ãgy is meglesz!
A Marseille otthon egy x-re jó lesz a Real ellen, mi pedig behúzzuk Svájcban. Szerintem nagyon erre játszottunk, ami majdnem megbosszulta magát.
Omen:
A meccsről röviden: gyenge mérkőzésen, gyenge játékkal, szerencsés egy pont.
Oddot a Milan közelébe se szabadna engedni, mÃg Zambrotta után se sÃrnék, ha valaki megvenné tÅ‘lünk. Rajtuk kÃvül Pirlo, és Seedorf is kritikán aluli volt, mert amit ma műveltek...
Egyedül T. Silva, és Ambro érdemel dicséretet. Előbbi jól játszott, utóbbi pedig három helyett gürizett.
Ami viszont a legjobban idegesÃtett, hogy Leo nem nyúlt bele a meccsbe. Kb. a 60. perctÅ‘l nem bÃrtuk a franciák tempóját, és néhányan a hátsójukon vették a levegÅ‘t. Ennek ellenére nem cserélt.
Simán el tudtam volna képzelni egy Borriello-Pippo, és egy Seedorf-Flamini cserét.
(A meccsen ismét bebizonyosodott, hogy Abate nem jobbhátvéd. Ami szomorú, hogy még Ãgy is jobb, mint Oddo...)
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.