kissheva:Kahy:
Tekintettel arra, hogy még a Cagliari is, egy tempós, gyors focit játszva, lőtt 3 gólt a San Siroban, elég nehéz este lesz. Láttuk már mit tud a Marseille, ha kijön nekik a lépés. Akkor szerencsénk volt, remélem most is lesz.
Nesta jelenléte talán újra magabiztossá teszi a védelmet. Én Leo helyében Pirlo helyett Abate-t játszatnám. Ő talán bírja szusszal a fel-le rohangálást. Csak szólni kell neki, hogy ne állíttassa ki magát.
Sztem azér ne vegyük egy kalap alá a Cagliari-t és a Marseille-t. Véleményem szerint most jobban a biztonságra fog játszani mindkét csapat és az elsődleges az lesz hogy ne kapjunk gólt.
Én így állnék föl erre a meccsre:
Dida-Zambrotta,Thiago Silva,Nesta,Oddo-Pirlo,Ambrosini,Seedorf-Ronaldinho,Pato,Borriello
Esetleg Seedorf helyére Flaminit és akkor meglehetne húzni hogy Pirlot följebb tolni
Az mitől lenne biztonságosabb felállás, amit írtál, mint a Cagliari ellen?
Ugyanúgy csak Ambrosini végezne elfogadható védekezőmunkát a középpályán, az meg édeskevés.
Arról pedig meg vagyok győződve, hogy a Marseille nekünk fog jönni. Nyilván nem eszetlenül, de látszott már az első meccsen is, hogy nem olyan nehéz -sajnos- a kapunkhoz szorítani minket, Nesta és Silva ide vagy oda.