Kivi:
Édes szívvel ragadom ki ezt a hszt egy belevaló madridista fórumozó tollából. Meccs előtti vélekedés:
"Nálam már az szégyen lenne, ha nem rúgnánk min. 3 gólt a Milannak..
1-0ás, 2-0ás, 2-1es győzelem az nekem kevés.
Ez a Milan jelenleg egyenlő a szarral.
Olyan szinten lassú kpjuk, csapatuk van, hogy az valami hihetetlen.
Erőt kell demonstrálni, és nagyon meg kell őket verni.
Ez a véleményem. Totális csőd az egész Ac Milan."
Mosolyog a lelkem :)
Seba:
Fejo:Jó h itt vagy :wink:
Fejo:Seba:
Fejo:Jó h itt vagy :wink:
Köszi, de ezt nem mindenki gondolja így... :wink:
Kivi:
Édes szívvel ragadom ki ezt a hszt egy belevaló madridista fórumozó tollából. Meccs előtti vélekedés:
"Nálam már az szégyen lenne, ha nem rúgnánk min. 3 gólt a Milannak..
1-0ás, 2-0ás, 2-1es győzelem az nekem kevés.
Ez a Milan jelenleg egyenlő a szarral.
Olyan szinten lassú kpjuk, csapatuk van, hogy az valami hihetetlen.
Erőt kell demonstrálni, és nagyon meg kell őket verni.
Ez a véleményem. Totális csőd az egész Ac Milan."
Mosolyog a lelkem :)
Ultrahun:
Nem lesz könnyű mérkőzés, de sztem ha mérkőzés elejétől fogva olyan játékot fogunk játszani, mint a Roma, és a Real elleni 2. félidőkben, magabiztosan győzni fogunk.
Sztem az elmúlt évek tükrében nincs annyi tartás a Madridban, hogy lehozzák a meccset idegenben, és olyan fegyelmezett, tudatos csapatjátékkal, ahogyan azt mi tettük a Bernabéuban.
prince:
Tisztelem a Madridot és szurkolóit, de az ilyen kis nagyképű csíráktóla hideg kiráz.
roltchi:sINTER:
Hát na. Ez a kiscsapatok fordulója volt. Lásd: Kijev,Kazan,Milan.... :lol:
savanyú a szőlő, már most látod, hogy nem mentek tovább a csoprtból :)
sINTER:roltchi:sINTER:
Tévedésbe ne essél. Ha jól megnézzük,abban a csoportban,csak egy veretlen csapat van,és az az én csapatom. :D (bár,ha úgy nézzük,akkor szintén ők az egyedüli nyeretlen csapat is) Otthon ütni kell a tatárokat,meg Kijevben nyerni,aztán tovább is jutottunk... Nem könnyű,de nem is megholdhatatlan. Amúgy,ilyenkor mindig a Milan 2007-es csoportbeli szereplése jut eszembe. Bukta a Lille,és az AEK ellen,aztán meg, tavaszi hadjárat.... Nem gondolom,hogy a mostani csapatunk gyengébb lenne,az akkori Milannál.
On: Tegnap látszott igazán,hogy ez a Madrid mennyire Cérnacentrikus. Na meg az a védelem.... :?
Ui: 10 év rossz sexet kívánok annak,aki kiszedte azt a hsz-omat,amiben megvédtem Fejot.... +20-at annak,aki esetleg ezt is kitörli.
sINTER:
Nem gondolom,hogy a mostani csapatunk gyengébb lenne,az akkori Milannál.
Szolitotti:
Lehet már feltettétek vagy elemeztétek a kérdést, és ha megkérhetem akkor olyan valaki válaszoljon aki tudja, hogy Tiago Silva gólját mért nem adták meg. Szlovák csatornán néztem és valahogy nem jött át, hogy miért nem adták meg a gólt. Egyébként jól játszottunk és öröm látni, hogy új taktikával álltunk fel.
alemilan:sINTER:roltchi:sINTER:
Tévedésbe ne essél. Ha jól megnézzük,abban a csoportban,csak egy veretlen csapat van,és az az én csapatom. :D (bár,ha úgy nézzük,akkor szintén ők az egyedüli nyeretlen csapat is) Otthon ütni kell a tatárokat,meg Kijevben nyerni,aztán tovább is jutottunk... Nem könnyű,de nem is megholdhatatlan. Amúgy,ilyenkor mindig a Milan 2007-es csoportbeli szereplése jut eszembe. Bukta a Lille,és az AEK ellen,aztán meg, tavaszi hadjárat.... Nem gondolom,hogy a mostani csapatunk gyengébb lenne,az akkori Milannál.
On: Tegnap látszott igazán,hogy ez a Madrid mennyire Cérnacentrikus. Na meg az a védelem.... :?
Ui: 10 év rossz sexet kívánok annak,aki kiszedte azt a hsz-omat,amiben megvédtem Fejot.... +20-at annak,aki esetleg ezt is kitörli.
Az Inter végre odakerült a csoportjában, ahova való. Ezt ne is szépítsük. Akármennyire erős a keret, a 2007-es Milantól elég messze álltok, amíg ilyen Dynamo Kiev is kifog rajtatok.
A jó kívánságaidat pedig tartsd meg magadnak. ;)
És végül reagálva Stankovic nyilatkozatára: "Nagy üzenetet küldtünk Európának!"
AdamG:Szolitotti:
Lehet már feltettétek vagy elemeztétek a kérdést, és ha megkérhetem akkor olyan valaki válaszoljon aki tudja, hogy Tiago Silva gólját mért nem adták meg. Szlovák csatornán néztem és valahogy nem jött át, hogy miért nem adták meg a gólt. Egyébként jól játszottunk és öröm látni, hogy új taktikával álltunk fel.
A szlovák TV-n a kommentátorok sem értették, hogy hogyhogy nem gól? :)
Szolitotti:AdamG:Szolitotti:
Nem, én nem értettem hogy mért nem gól, mert egy szót se tudok szlovákul.
Szolitotti:AdamG:Szolitotti:
Nem, én nem értettem hogy mért nem gól, mert egy szót se tudok szlovákul.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.