Jah mondjuk lenézni nem kell a Brémát, de túlértékelni sem. Az igazat megvallva én Diegon kívül olyan jó nemzetközi elitbe tartozó labdarúgót nem tudnék mondani náluk, annyira nem is ismerem a csapatukat.
Én a következő kezdőt küldeném fel:
Dida - Zambrotta, Senderos, Favalli, Antonini - Beckham, Pirlo, Flamini - Seedorf, Ronaldinho - Pato
Nyilván ha Becks sérülése nem engedi meg hogy kezdjen, lehetne egy (persze énis jobban örülnék egy ilyennek) 2 csatáros játékot játszani, Seedorf visszalépne a helyére, de szerintem hazai pályán a Bréma tuti nem fog behúzódó védekezést játszani, így Patonak is könnyebb dolga lesz. Az a gáz, hogy Seedorf és Ronaldinho amúgyis kihagyhatatlan szokott lenni, de most a Derbyn mutatott játékuk miatt nálam is azok, Pato szintúgy. És mivel dinnye kevesebbet védekezik, nem tanácsos a 2 csatáros játék olyan formában, hogy ő van a 2 csatár mögött. A belső védők tekintetében Kaladze érthető, hogy miért maradna ki, Maldini 3 napja játszotta végig a Derbyt, szóval szerintem ezzel a kettőssel lenne a legésszerűbb kezdeni. Jankulovskit is pihentetném (kihagynám) annak alapján amiket vasárnap helyezkedett.
Ami számomra kicsit fura, nem értem minek kellett 1 csuklósbusznyi védőt, meg egy 3. kapust is benevezni, Strassernak meg Cardacionak jobban örültem volna a keretben.
Remélem 1:2 lesz ide, bár a tapasztalat inkább egy X et sejtet. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én látni szeretnék már egy újabb csoda Dinnye gólt, szabadrúgás 25-ről, vagy ilyesmi, de persze Beckhamtől is jöhetne egy Becks kifli a ficakba.
Ja meg ami a sérültek mellet pluszban zavar, hogy ismét nem közvetíti egy adó sem, esetleg valamelyik német sport adóban bízhatunk, főleg akinek nem kábele van.
Elküldve: 2009.02.17. 13:56
#