AdamG:prince:floyddebarber:prince:floyddebarber:goodvox:floyddebarber:Ultrahun:
Örülök, hogy láthattam a mérkőzést, ám a visszavágón sokkal többre lesz szükség. Nem tudom elképzelni, hogy kiessünk, hazai pályán, a San Siroban. Az a kudarcok kudarca lenne.
Mondtam én hogy Diego egymaga kiverhet minket! :lol: Én őt venném meg, nagyszerű középpályás.
Ami pozitÃvum:
- Seedorf végre megmutatta igazi arcát
- Pippo Inzaghi újabb nemzetközi kupatalálata
Ami negatÃvum:
- Gyenge középpálya
- Senderos elképesztő hibái
- Kevés futómennyiség
A visszavágón nyerni kell, kilehet tömni ezt a Brémát!
Én viszont nagyot csalódtam Diegoban.
Nagyon dobálta magát, holott nem egyszer igen durva volt, és mivel nem ment neki tegnap, mindenkire mérges volt.
Ettől függetlenül egyszemélyes csapat a Bréma, a többiek nagyon gyengék.
Azt a szerencsétlen Tsiolist már sajnáltam a meccs végén. 4-5 tiszta lövőhelyzetéből még a kaput sem tudta eltalálni, a végén pedig sietségében egyik lábáról elrúgta a labdát a másik elől, a tizenhatoson belül.
Azért Pizaronak is megköszönhetjük, hogy óriási gólt akart rúgni a végén, de ő inkább kirúgta a stadionból a lasztit! :wink:
Szóval rém ügyetlenek voltak.
Simán ki lehetne próbálni bármelyik fiatalt csereként a visszavágón.
Semmiképp, majd később. Most be kell húzni, ezt ha elszórakozzuk, leves az egész. Az ifjakat majd máskor kell nyomatni.
Azért Ãrtam, hogy csereként.
Egy Patoval és Kakával kiegészülve kisujjból verjük Å‘ket idehaza, és kétgólos vezetésnél szÃvesen látnám Cardacciot, Viudezt, vagy Mattionit.
Csak az a baj, h Ancelotti gyáva, és h bár továbbjutunk sztem, arra nem sok esélyt látok, h lesz annyira sima, h betegyen egy fiatalt...
Egyébként a visszavágón is Pippot kezdetném, nemzetközi szinten sztem még jobb, mint Pato. A rutinja rengeteget segÃthet.
Én viszont látnák egyszer már egy Pato-Pippo kezdőt tétmeccsen. Szerintem nagyon jó lenne.
Pato:fiatal,gyors,elfut
Pippo:öreg róka DE jó befejező
De kitudja,hogy fogunk-e ilyet látni CA-tól :cry:
Talán Katarban, március 4-én...