andrijcar:
nálunk csak a sérültek hiányoznak majd.
andrijcar:
Azért azt ne felejtsd el, hogy jelenleg egy európai középcsapat vagyunk, ezért senki ellen sem mehetünk biztosra.
andrijcar:
Azért azt ne felejtsd el, hogy jelenleg egy európai középcsapat vagyunk, ezért senki ellen sem mehetünk biztosra.
andrijcar:
skovacs:andrijcar:
Persze tisztában vagyok vele, hogy lecsúsztunk a világ tetejérÅ‘l, de azért a kupa rutin benne van a játékosainkban. És lássuk be, hogy a kupákban ( pl. BL, most UEFA ) nem kell folyamatosan hétrÅ‘l-hétre egy szezonon keresztül jól teljesÃteni, elég csak arra az 1-2 meccsre összeszedni magát a csapatnak, ami a továbbjutás szempontjából fontos.
Erre azért ennek a játékos állománynak is képesnek kell lenni és azért a német bajnokság nincs azonos szÃnvonalon, mint az olasz.
Nem lenézve senkit az ellenfelek közül, de azt a pár meccset ami az UEFA döntÅ‘ig vár a csapatra sÃmán kell hozni a csapatnak és nincs olyan megterhelÅ‘ mint egy bajnokság.
Erre azért még talán képesek a fiúk, ha már bajnokságot nyerni nem.
paulinho:skovacs:andrijcar:
Persze tisztában vagyok vele, hogy lecsúsztunk a világ tetejérÅ‘l, de azért a kupa rutin benne van a játékosainkban. És lássuk be, hogy a kupákban ( pl. BL, most UEFA ) nem kell folyamatosan hétrÅ‘l-hétre egy szezonon keresztül jól teljesÃteni, elég csak arra az 1-2 meccsre összeszedni magát a csapatnak, ami a továbbjutás szempontjából fontos.
Erre azért ennek a játékos állománynak is képesnek kell lenni és azért a német bajnokság nincs azonos szÃnvonalon, mint az olasz.
Nem lenézve senkit az ellenfelek közül, de azt a pár meccset ami az UEFA döntÅ‘ig vár a csapatra sÃmán kell hozni a csapatnak és nincs olyan megterhelÅ‘ mint egy bajnokság.
Erre azért még talán képesek a fiúk, ha már bajnokságot nyerni nem.
Az a szerencsénk hogy a Werder is rossz formában van,igy verhetök.És nekünk van egy jó formában lévö Ronaldinhonk és egy Patonk.Jelenleg csak ez a különbség a két csapat közt.
PAROKA7:
Bűn gyenge a Werder láttam hétvégi meccsüket! Diego akitől tartok egyedül Fringsnek örülök h nem játszik mert jó kis szürőjátékos!Bizom benne h C.A nem tartalékol hanem rámegyünk az UEFA-ra
Ultrahun:PAROKA7:
Bűn gyenge a Werder láttam hétvégi meccsüket! Diego akitől tartok egyedül Fringsnek örülök h nem játszik mert jó kis szürőjátékos!Bizom benne h C.A nem tartalékol hanem rámegyünk az UEFA-ra
Diego egymaga képes lehet minket kiejteni. Persze, hogy Isten áldotta brazil, remek cselezÅ‘, és irányÃtókészség, pazar rúgótechnika, nehéz lesz Å‘t semlegesÃteni, mégha nem is a gólszerzés az elsÅ‘dleges feladata. :)
Ami a mérkÅ‘zést illeti, vagy kikapunk, vagy döntetlent játszunk. Mivel a "B" csapattal állunk ki, Ãgy nem fogjuk megszórni - pláne idegenben - az ellenfelet, ám még ez a csapat is Inzaghival, Flaminivel, Ronaldinhoval kiegészülve annyira erÅ‘s, hogy a továbbjutás szinte borÃtékolható. A német bajnokság szÃnvonala pedig messze elmarad az Serie A-tól, másrészt idén abszolút gyenge formában van a Diego vezette Bréma.
2:2-öt tippelnék.
akos170:
Én sem érzem annyira erősnek a Werdert hogy ne jutnák tovább menni,vegyük csak alapul azt hogy ök a bajnokságban csak a 10 helyen álnak és most a hétvégi meccsükön sem szerepeltek túl jól (Werder Bremen-Mönchengladbach 1-1) mig mi azért egy olyan bajnokságban szereplünk minden héten ami a világon az egyik ha nem legerősebb bajnokság.Van különbség 8) ezáltal sima továbbjutás
PAROKA7:
santos:PAROKA7:
Mi se vagyunk vmi élcsapat ezzel a szar védelemmel.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.