[lezárva]

floyddebarber:roltchi:nathaniel:
Mind nagyon szép, amit Ãrtok, de nem hiszem, hogy bölcs dolog lenne megkérdÅ‘jelezni emberek klub iránti szeretetét, mert elkeseredésükben súlyos kritikákat fogalmaznak meg a csapattal szemben.
Na jó, akkor itt é smost végleg tisztázzuk a dolgot!! AKárhányszor ilyet Ãrok, mindig ezzel jön valaki, hogy én megkérdÅ‘jelezem bárki klubszeretetét. NEM!! Csak arra hÃvtam fel a figyelmet, hogy néha szeressük IS a csapatot, ne csak kritizáljuk. SENKI ELKÖTELEZETTSÉGÉT SOHA NEM VONTAM KÉTSÉGBE. És nem is fogom.
Csak el vagyunk kényeztetve az elmúlt évtizedekben és egyre kritikusabb a hang, nincs megbocsátás, nincs kegyelem.
Én is krititzálok, sok játékossal elégedetlen vagyok, edzővel, vezetővel, de ettől függetlenül egy életre választunk csapatot, és ilyen időtávból eltörpül egy adott szezon egy meccsének 20 perce....
Szóval kell a kritika, és jogos is.
Sokszor.
De szeretni is kell a csapatot.
Mindig.
Elnézést az offért.
ON
Sevának voltak tegnap helyzetei? Mennyin múlott a szakállam...? :roll:
Sheva nagyon jól játszott, volt pár próbálkozása, de most kicsit hátravontabban játszott. Többször inkább Pipponak adta a labdát helyzetben.
Az elején viszont volt egy gyönyörű jelenet...
Pirlo szokásos forgolódása után csak úgy heccből fellöbbölte Sehvának, aki két védő között jobb bokával letette magának lövésre, lefordult, és egy gyönyörű lövést adott le ballal.
Sajnos a kapus számÃtott rá, és megfogta, de ilyet nagyon rég láttunk tÅ‘lük.
andrijcar:skovacs:
Nos aludtam egyet a meccsre és végigolvastam a hsz-ket is és azt kell megállapÃtani, hogy a Juve mérkÅ‘zéshez viszonyÃtva semmi nem változott, legfeljebb az ellenfél nem volt olyan acélos és ezért tűnt a játékunk valamivel jobbnak, de meg kell jegyezni, hogy a játékosaink fizikai állapota továbbra is katasztrófális.
A fejekben továbbra is hatalmas zűrzavar van és csak abban bÃzom, hogy a hétvégi záró fordulót megússzuk nagyobb zakó nélkül és az ünnepek alatt mindenki tud regenerálódni és kellÅ‘en feltöltÅ‘dni a tavaszi folytatásra.
Az első félidőben a klasszikus 4-4-2-es felállás úgy tűnt, hogy fekszik a csapatnak és sok helyzetet dolgoztuk ki, melyekből rengeteget ki is hagytunk.
Ezért én konkrétan nem okolok senkit, mert a fél csapat arra játszott, hogy Pippoval rúgasson gólt és tudjon egyenlÃteni Raullal szemben. Ez szép gesztus a csapattársaktól, sajnos nem sikerült.
Ezt mindaddig megengedhettük magunknak ( fÅ‘leg az elsÅ‘ félidÅ‘ben ), mÃg a farkasok rájötttek, hogy van keresnivalójuk velünk szemben és a második félidÅ‘ben, mikor már kezdtünk elkészülni az erÅ‘nkkel kivillantották a foguk fehérjét és rájöttek, hogy egy fogatlan oroszlán barlangjában vannak.
Az orvosaink és az erÅ‘nléti edzÅ‘ink továbbra is bizonyÃtották, hogy alkalmatlanok a feladataik ellátására, példa erre: Senderos idÅ‘ elÅ‘tti sérülése és a csapat harmatgyenge fizikai állapota.
Látva az elmúlt hetek vergődését a meccsel kapcsolatban nem voltak nagy elvárásaim, ezért az értékelésem éle is csorbult kissé.
Dida: hozta a szokásos formáját, voltak magabiztos védései, kisebb bakijai és mákos bravúrjai is, melyekkel +1-2 góltól megmentett bennünket.
Védelem: Favalli biztos pont volt, ellentétben Kaladzeval aki lekopÃrozta a Juve elleni fatális hibáját.
A szélsÅ‘ védÅ‘ink tették a dolgukat és sokat felfutottak a széleken segÃtve a támadásokat, holott a felállásból adódóan nem lett volna rá annyira szükség.
Középpálya: hát itt volt mindenféle variáció ami többé-kevésbé működött is, főleg a támadások kidolgozásában, de már a labdaszerzéseknél hiányoltam az ütközéseket a félpályán, mert csak húzódtunk vissza nem mertünk ütközni ( főleg a jobboldal be is sárgult, Zambro és Antonini).
Csatárok: Pippoval mindenki gólt akart rúgatni, sajnos nem sikerült, de az akarása és az elszántsága dÃcséretes.
Sheva szerintem nagyon hasznosan játsszott, próbálta kiszolgálni Pippot és a második félidÅ‘ben, mint baloldali kp. és irányÃtói szerepkörben is meglepÅ‘en jól dolgozott.
Eljutottam Patohoz: voltak jó megmozdulásai és gólt is rúgott és ez minÅ‘sÃthetné is, de...
Ajánlom figyelmébe azoknak akik istenÃtik, hogya Juve ellen Maldini majdnem leordÃtotta a fejét és ha tagnap játszott volna szintén megteszi vele. FelháborÃtó, hogy ellinkeskedi, elcselezi magát és a labdavesztés után két lépést nem tesz annak visszaszerzése céljából, még látszatból sem. Arra vár, hogy a mögötte lévÅ‘ majd megszerzi és újból odaadja neki. Egy 19 éves srácról van szó aki még nem akkora sztár, hogy ezt megengedje magának, példát vehetne Inzaghiról ( aki majdnem az apja lehetne ), aki a saját térfelünk közepéig lógott az Å‘t leszerelÅ‘ védÅ‘ nyakán és zavarta.
Nem azt mondom, hogy szereljen úgy mint Nesta, de legalább a látszatát keltse annak, hogy sajnálja a hibáját és igyekszik azt kijavÃtani. Egyébként tipikus " brazil betegség " ez, mert pl. Ronaldinho is ugyan ezt csinálja ( mondjuk Å‘ már nyert 1 aranylabdát ).
Valaki ezeket az intelmeket és Ãratlan szabályokat elmagyarázhatná neki, mert ez még nem ivódott bele az amúgy idÅ‘nként tetszetÅ‘s " elÅ‘re " játékába.
Többet nem Ãrok, Ãgy is hosszú voltam. BÃzzunk a szebb jövÅ‘ben.
A félidÅ‘ben, mikor beállt Pato, a közvetÃtésben lehetett látni, hogy Inzaghi és Ambrosini is odament hozzá és figyelmeztették, hogy ésszel játszon.
Giovanni:
Az idei legjobb belső duó Bonera Favalli volt.
password:
Pont a Pato féle vagányság hiányzik jelenleg a társaságból.
: ))) mi lesz ha jön Lavezzi, rászólnak hogy hé öreg :D lassitsá.
Szolesz:
skovacs Ãrta:
Eljutottam Patohoz: voltak jó megmozdulásai és gólt is rúgott és ez minÅ‘sÃthetné is, de...
Ajánlom figyelmébe azoknak akik istenÃtik, hogya Juve ellen Maldini majdnem leordÃtotta a fejét és ha tagnap játszott volna szintén megteszi vele. FelháborÃtó, hogy ellinkeskedi, elcselezi magát és a labdavesztés után két lépést nem tesz annak visszaszerzése céljából, még látszatból sem. Arra vár, hogy a mögötte lévÅ‘ majd megszerzi és újból odaadja neki. Egy 19 éves srácról van szó aki még nem akkora sztár, hogy ezt megengedje magának, példát vehetne Inzaghiról ( aki majdnem az apja lehetne ), aki a saját térfelünk közepéig lógott az Å‘t leszerelÅ‘ védÅ‘ nyakán és zavarta.
Nem azt mondom, hogy szereljen úgy mint Nesta, de legalább a látszatát keltse annak, hogy sajnálja a hibáját és igyekszik azt kijavÃtani. Egyébként tipikus " brazil betegség " ez, mert pl. Ronaldinho is ugyan ezt csinálja ( mondjuk Å‘ már nyert 1 aranylabdát ).
Valaki ezeket az intelmeket és Ãratlan szabályokat elmagyarázhatná neki, mert ez még nem ivódott bele az amúgy idÅ‘nként tetszetÅ‘s " elÅ‘re " játékába.
Nagyszeru meglátás,már én is leakartam irni,de még uj vagyok a forumon,és nem akartam veszekedni a Pato fanokkal.
Kulonben nagy játékos lessz belole,de még van mit tanulnia.
Nekem a tavaszi idényben jobban tetszett a jatéka mint a mostaniban nemtudom miért de tobb golt is rugott.
A tegnapi meccsrol
Dida-Voltak nagy védései,lehet az elsoben kicsit benne volt, de csak dicsérni lehet mert nagyon magabiztos
Favalli- Elment sot néha még meg is lepett :lol:
Kaladze-0
Antonini-Szerintem nem volt rossz.
Janku- Kozepes teljesimény ( jobb mint a Juve ellen )
Zambi-nem igazna találta a hejét,de sokat futott es kuzdott
Ambro-1 gol sok futas
Pirlo-Sok hiba,de már javult egy kicsit,,,
See-Bár fiatalabb lenne 10 évvel :D
Seva-Szerintem ma jol jatszott sokat futott nem volt onzo sem
Pippo-csak a gol hianyzott
ackamo:Szolesz:
skovacs Ãrta:
Nagyszeru meglátás,már én is leakartam irni,de még uj vagyok a forumon,és nem akartam veszekedni a Pato fanokkal.
Kulonben nagy játékos lessz belole,de még van mit tanulnia.
Nekem a tavaszi idényben jobban tetszett a jatéka mint a mostaniban nemtudom miért de tobb golt is rugott.
A tegnapi meccsrol
Dida-Voltak nagy védései,lehet az elsoben kicsit benne volt, de csak dicsérni lehet mert nagyon magabiztos
Favalli- Elment sot néha még meg is lepett :lol:
Kaladze-0
Antonini-Szerintem nem volt rossz.
Janku- Kozepes teljesimény ( jobb mint a Juve ellen )
Zambi-nem igazna találta a hejét,de sokat futott es kuzdott
Ambro-1 gol sok futas
Pirlo-Sok hiba,de már javult egy kicsit,,,
See-Bár fiatalabb lenne 10 évvel :D
Seva-Szerintem ma jol jatszott sokat futott nem volt onzo sem
Pippo-csak a gol hianyzott
Sztem Pato nagyon jól játszott! Élvezet nézni ahogy szarrá szivatja a védőket! Igaz nem jön hátra védekezni de CR7-et se láttam sokszor védekezni. FANTASZTIKUS tehetség!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.