Na, én is véleményt nyílvánítanék a tegnapi meccsről. Először is egy koppintás: No Pippo, No Party! Nem tudom kinek jutott eszébe ez a jelmondat, de nagyon irigykedek, hogy nem nekem. A védelmünk egyszerűen katasztrófa volt. Senderos meg beférne az MTK vagy Újpest keretébe, de a Milánéba nem. Nyáron volt szerencsém Angliában tartózkodni, ahol Arsenal fan-okkal voltam körülvéve. Fociról beszélgettünk. Flaminit istenitették és elkeseredettek voltak, hogy eladta őt az Arsenal. Senderos esetében meg nem győzték dícsérni a csapatot, hogy, megszabadultak tőle. Hát ez utóbbit meg is értem a tegnapi teljesítmény után, egy kalap sz*r amit Senderos nyújtott. Szerintem min. 1.5 gólt neki köszönhetünk a kettőből. Ami Flaminit illeti, hát tegnap mutatott játéka nem igazolta számomra az "isteni" jelzőt. Nem úgy mint Ronaldinho vagy Inzaghi. A brazil valami elképesztő. Én sem örültem igazolásásnak és az elején nem is ment neki a játék. Sz*rta le magasról, hogy futni is kéne a labda irányába, de azóta rengeteget fejlődött. Fut, hajt és gólokat lő, nem is akármilyeneket. Kakát sajnos tényleg nem értem, talán kicsit kimerült, de szidni nem szidom, mert nagyon sokat köszönhetünk neki. De azért az elképesztő, hogy Kaká nélkül mennyire langyos a játékunk. A tegnapi írtó f*s közvetést leszámítva egy dologban egyet értek a nagyon irritáló kommentátorral: Seedorf, mint egy jobb bor: ahogy öregszik, annyira tetszetősebb a játéka. Nem tegnap játszotta élete mérkőzését, de hozzátett a játékhoz. Sheva valóban fejlődött és tényleg több lehetőséget érdemelne. Na és a nagy Ő-m, Pippo hozta jól bevált formáját: Pippo-s gólt lőtt. (Vagy Pippu-s) Nem tudom megfigyeltétek-e, de amikor Gattuso helyére Seedorf jött, akkor ő nagyon mutogatta a 9-es számot az ujjaival, ami arra utalat számomra, hogy Pippo kéne kapja a csapatkapitányi karszalagot, de valami miatt az Kakához került, csak a lehozatala után került Inzaghi-hoz. Mondjuk ez lényegtelen. Ami a lényeg, hogy továbbjutottunk és gratula emiatt a csapatnak. Nagyon jó meccset láttam tegnap, leszámítva, hogy idegesítően sokat bírtokolta az ellenfél a labdát. Mást nem is kívánhatnék, csak egy bajnoki címet, egy uefa kupát és, hogy végre élőben is lássak Pippo gólt.
Ja, és nem tudom ki írta itt korábban, de akkor ez jubileumi meccs volt, ha jól emlékszem: Pippo 100. UEFA-s meccse, na és persze 65. gólja, meg Seedorfnak 250. vagy 300. Milan meccse, ha jól emlékszem?
Elküldve: 2008.11.28. 10:19
#