redzsi11:
Srácok, nem pénteken szokott lenni a sport 2-őn a milan tv, amiben az uefa kupa meccset ismétlik? Tudtok valamit erről?
De, ha addigra az összefoglaló elkészül. Ha nem, akkor a következő héten adják le.

redzsi11:
Srácok, nem pénteken szokott lenni a sport 2-őn a milan tv, amiben az uefa kupa meccset ismétlik? Tudtok valamit erről?
alexq:
Hát én pont ennyit vártam töle!Egy nagy nullát!
[quote]
az a szomorú, hogy ezt le is Ãrod...Szerintem kétfajta ember létezik: akik káromkodnak, meg a többi f@sz.
frontoffice:
A meccs jelenete szerintem a 61. percben történt, amikor is az első tétmeccsét játszó Senderos a 16-osunk bal partján gatyaféken csúszva szerelte a portugál csapat játékosát.Elegáns volt és mégis pimasz, erőszakos de mégis szabályos!
Mondom ezt annak ellenére,hogy zseniális volt amit Ronaldinho felvarázsolt a jobb szegletbe vagy amikor Dida megfogta a megfoghatatlant...................
A Kapitánytól láthattunk ilyeneket mikor a csúcson volt.
Ha ezt a vonalat elkapja Senderos és ha ezt a tudását sikerül Ancelottinak a tökélyre fejlesztenie akkor megvan az új vezérünk a középső védőposzton.
SuperPippo:
Szerintem egy Del Piero vagy Di Natale,hülyére fogja forgatni a mi Senderosunkat,2 dolog szól mellette,hogy fiatal,meg jól fejel,de olyan lassú mint egy uszály sajnos,és Angliában is rendre beültették a hintába :wink:
A portugálok simán rúghattak volna róla minimum kettőt
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.