acmilo:
Ha marad a 0-0 akk sztem CA a 60. percben cserél és behozza R80at Pato helyére! :D
bazz direkt figyeltem CA megin nem fogott kezet szegény Patoval :evil:
acmilo:
Ha marad a 0-0 akk sztem CA a 60. percben cserél és behozza R80at Pato helyére! :D
zaka01:
Megint sikerült egy meccset ellötyögni....Emersonban, Patoban és Gattaban és Patoban volt csak lendület az első félidőben..ebből 2-t lecserélt Carletto...
nem jó ez így.
még ha találunk egy gólt az utsó percben akkor sem...
balzsazs:
Ez aztán a geci nagy góól! egyKis mázlival megnyertük...
Nekem Shev nagy csalódás :(
arkadius:
Pippo-Seva-Pato 3as abszolúte nem nyerte el a tetszésem !
ForzaACMIL:
Öcsém bátyám, azért Ronaldinhon most ledöbbentem. Nem semmi mekkora gólt akasztott a 93. percben.
Most bőven lenne okom/okunk leírni, hogy hol meg miért voltak problémák a csapatban, de azt hiszem ez szükségtelen, mert megint nyertünk. De ez egy nagyon nagy mákos győzelem volt, el kell ismerni. Kapufa is velünk volt, ha jól láttam.
Azért megjegyeznék pár dolgot:
Flamini számomra nagy csalódás. Nem ismertem annyira a játékát, csak tudtam hogy jó játékos. Itt mindenki azt mondta, hogy Ambrosinit és Gattusot is simán kijátsza a kezdőből. Hát nálam egyelőre Emersonnal vetélkedik, de a brazil áll jobban. Sokkal többet várnék tőle.
Patonak tanácsokkal kéne segíteni, hogy passzoljon, amikor kell. De mintha minden meccsen úgyanúgy lépne pályára és senki nem szólna neki.
Antonini beadásai nagyon gyengék voltak ma. Ez a meccs nem jött ki neki.
Lehetne még boncolgatni meg ilyesmi, de én nem teszem. Végülis azt kell, hogy mondjam, megint csak Carlot igazolta az élet. Nem lehet okunk panaszra amíg sorra nyerjük a meccseket.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.