alexq:sebenoli:
Pár mondat ami megfogalmazódott bennem a találkozó után:
Gyengébb volt az ellenfél, de nem játszottak rosszul, tehát nem is annyira jelentéktelen a győzelem, pláne az előzményekre való tekintettel.
Ez a régi Shevchenko a mozgásából ítélve, már csak a szerencse, és egy kis plusz kondi kell neki. Szerintem idén még sokszor csodálhatjuk a góljait!
Pirlo téma: A meccsen látszódott, hogy a Flamini-Ambro védekező kp. páros jóval kevesebbet dajkálja a labdát, így szinte rögtön előre, vagy a szélekre került a játékszer --->felgyorsult a játékunk.
Ennek ellenére, én azért nagyon sajnálom a sérülését, hiszen az indítások kb. harmada pontatlan, Pirloval ennél jobb arány lenne, persze ehhez szüksége lesz motivációra, amit a kialakult versenyhelyzet idén megteremthet! A szabadrúgásra meg azért lehetne ellenpéldát hozni :)
Pato fantasztikus! Ezen nincs mit ragozni... Örülök,hogy a tisztelet sem hiányzik belőle!
A támadó kp. sor kiválóan játszik, végre nem Kakának kell a gólokat lőni, és így bámulatos passzokkal is észre vetetheti magát. Seedorf már sokszor bizonyította klasszisát neki is csak a motiváció kellett! Így tovább!
CA el van kényesztetve, de remélem az edzéseken felpörgeti a srácokat főleg Ronaldinhot vasárnapra, a rómaiak "csípni,harapni" fognak, ehhez kell alkalmazkodnunk.
Bocs a hosszú hsz.-ért...
FORZA MILAN!!!
Mondjuk én simán el tudom képzelni, hogy Pirlo annyira sérült mint én(szemmenyire). Viszont lehetséges, h leszóltak -Pirlo ne szerepeljen annyit mert visszahúzza a csapatot, kapott 2 hónap fizetett szabit(érdekes,h a tegnapi meccs után derült ki, h sérülése sulyosabb a vártnál).
Az olaszok akkor a taktikusak és ravaszok h ezt simán el tudom képzelni.Mondjuk ez a huzás bejött!!
Elég érdekes kis történeted van, de ha valóban leszóltak, akkor miért pont tegnap? Az elmúlt néhány évben nem húzta vissza a csapatot? (pl. a tavalyi szezonban)
zombori vagyok, milanos vagyok, úgyhogy rossz ember már nem lehetek