szuperpippo:
Hol vannak a "Seedorf takarodj az anyádba" hsz-ek? :roll:
floyddebarber:szuperpippo:
Hol vannak a "Seedorf takarodj az anyádba" hsz-ek? :roll:
Érzésem szerint a belinkelt értékelések nem voltak reálisak.
Seedorf toronymagasan a meccs embere volt, kiosztott legalább 5 gólt érő passzt, vagy 30 kötényt, felülemelkedett a mezőnyön.
Ha a végén azt a helyzetet befejeli, úgy lett volna igazán szép számára az este.
De mivel nem fejelte be: takarodjon az anyjába! :lol:
Fata:
MÉRKŐZÉS UTÁN: ANTONINI, PATO, SHEVCHENKO, BORRIELLO, SEEDORF
LUCA ANTONINI:
Nagyon boldog és elégedett vagyok a bemutatkozásom miatt, de még boldogabb, hogy nyert a csapat. Régebben mindig a bal oldalon játszottam, de jól alkalmazkodom a jobb oldalhoz is. Azonban a döntéseket, hogy melyik oldalon, illetve, hogy játszak-e egyáltalán, mindig az edző hozza meg. Azt gondolom, hogy jól szerepeltem a védelemben, míg a támadójátékban elrontottam két beadást az első félidőben. Amikor megérkeztünk az öltözőbe, mind vidámak voltunk, de ugyanakkor tudatában voltunk annak, hogy eredményesnek kell lennünk és a vasárnapi, Lazio elleni három pont kulcsfontosságú. Fizikálisan jól vagyok, csak egy kis görcsöt éreztem az utolsó tíz percben. Az edzéseken jól dolgozunk, azon vagyunk, hogy fejlesszük a támadást és a védekezést. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki, amiket sikerült is kihasználnunk.
ALEXANDRE PATO:
Örülök a gólomnak, de még jobban annak, hogy a csapat jól teljesített és nyert. Mindig örömmel tölt el a gólszerzés, mert szeretek egy olyan nagy klubban játszani, mint a Milan. Ezekben a napokban jól dolgoztunk az edzéseken és tudjuk, hogy vasárnap jól kell teljesítenünk egy nagy csapat, a Lazio ellen. Ami a szabadrúgásokat illeti, lőttem párat az edzések során. A csapattársaimmal jó a kapcsolatom, például Sheva elmondja, hogy mi a feladatom, és én boldog vagyok, hogy tanácsot fogadhatok el egy olyan nagy bajnoktól, mint ő. Örülök hogy részt vehetek egy ilyen csapatban, ahol ilyen sok nagy játékos van, mert ez is kell ahhoz, hogy jól teljesítsek, aztán az edző dönt arról, hogy ki kerüljön a kezdőcsapatba.
ANDRIY SHEVCHENKO:
Sok idő után ez volt az első találkozó, ahol robbanékonynak éreztem magam. Úgy érzem, jó úton haladok, de tudom, hogy sokat kell még dogoznom. Szép mérkőzést játszottunk, agresszívek voltunk, és nagyon szükséges volt az a munka, amit az elmúlt napokban végeztünk. Most fontos lesz a győzelem a Lazio ellen, hogy ne veszítsünk több pontot a bajnokságban, úgy kell játszanunk, mint ezen a meccsen. Minden bizonnyal nehéz mérkőzés lesz, de a győzelem fontos munkánk megerősítésének céljából. Ami engem illet, az edző fog dönteni, mert mind egészségesek vagyunk. Remélem, hogy a lehető leghamarabb a legjobb formámban térhetek vissza, hogy segítsem a Milant, aztán előbb-utóbb a gól is összejön.
MARCO BORRIELLO:
Boldog vagyok a találatom miatt, és azt kell mondjam, szerencsés vagyok, mert nem is gondoltam rá, hogy így térek majd vissza a San Siroba. Ez volt a második mérkőzésem, a Genoa ellen csak negyvenöt percet játszottam, úgy, hogy csak egyszer edzettem a csapattal. Sajnos még mindig a felkészülési fázisban vagyok, nehéznek érzem a lábaim, de lassan elérem az optimális kondíciót. Rosszul kezdtük a bajnokságot, de most van pár napunk, hogy együtt készüljünk és kipróbáljuk a támadó és védekező megoldásokat. Ezen a találkozón egy másik Milant láthattak, egy koncentráltabbat, aktívabbat, és ezen az úton kell haladnunk. Vasárnap jön a Lazio, ami az elmúlt fordulókban megmutatta, hogy erős csapat, és az élen állnak, de ha ugyanilyen koncentráltak leszünk, mint ezen a meccsen, meglehet a győzelem.
CLARENCE SEEDORF:
Kár a bekapott gólért, de a Milan egy kitűnő mérkőzést játszott, helyes felfogással és szép játékkal. Vannak olyan időszakok, amikor egy gól nagy örömet tud okozni, és Mareké pont ilyen. Az ő találata után megváltozott a mérkőzés, rátaláltunk önmagunkra. Most az a legfontosabb, hogy megtaláljuk az egyensúlyt, és ha kell, ennek érdekében elfogadom, hogy kimaradok a kezdőből. Az edzésen látom az elszántságot, és hogy mindenki igyekszik intenzíven megoldani a saját feladatát, a Genoa ellen nem tudtuk azt végrehajtani, amit az edzéseken gyakorlunk nap mint nap.
acmilan.com
milandrukker:
http://sport.alice.it/calcio/ancelotti-pensa-positivo-ho-visto-spirito-giusto.html
És itt a lényeg!
"L'olandese dovrebbe prendere il posto di Andrea Pirlo che, a causa di un infortunio muscolare, dovrebbe restare fermo per almeno due mesi."
Az élet csoda szép és megoldja Carlo helyett a problémánkat! :lol: Végre ki kell találni vmit Pirlo nélkül is. Istenem, de szép 2 hónap elé nézünk!
floyddebarber:
Egyébként olvasta valaki a közvetítésemet, vagy csak a saját szórakoztatásomra volt jó? :)
Italy:password:Italy:milandrukker:Italy:milandrukker:
http://sport.alice.it/calcio/ancelotti-pensa-positivo-ho-visto-spirito-giusto.html
És itt a lényeg!
"L'olandese dovrebbe prendere il posto di Andrea Pirlo che, a causa di un infortunio muscolare, dovrebbe restare fermo per almeno due mesi."
Az élet csoda szép és megoldja Carlo helyett a problémánkat! :lol: Végre ki kell találni vmit Pirlo nélkül is. Istenem, de szép 2 hónap elé nézünk!
Bizonyára velem van probléma, de egyetlen játékos sérülésének sem tudok örülni (ezen ironizálni sem), ha a sérült az AC Milan és az olasz válogatott tagja, akkor főleg nem! :x
Annak nem tudsz örülni, h végre újítani kell? hogy kivesznek egy féket a csapatból? Mindenki azzal jön, h szegény mennyire fáradt évek óta, hát most lesz ideje pihenni. Tudod, azért véletlenek nincsenek. Az élet úgy hozta, h változtatni kell, ha már Carlo nem volt hajlandó...
Változtatni kell, de nem mindegy, hogy miért! Biztos, hogy ráfér a pihenés Pirlora, csak én jobban örültem volna, ha ez nem sérülés miatt történik.
Ez megint egy kényszerhelyzet, abból pedig mostanában éppen elég volt.
Két hónap nagyon hosszú idő, szükség lehet a játékára (a régire, amit nagyon szeretek), nem beszélve a VB-selejtezőkről!
Más kérdés, hogy Ancelotti és Pirlo miért nem tisztázzák ezt egymással, nem hiszem, hogy Carlo nem veszi észre Andrea indiszponáltságát, ha már családról beszélünk...
Bocs, de továbbra sem osztom az örömödet!
2éve nem birják megbeszélni... erre most itt egy lehetőség, hogy szent tehén cimét elvegyék Pirlotól.
Ennek örülünk!
Kiváncsi lettem volan egy csatáros, Pirlos felállásra..
mert meccsen látszott, Pirlo helyén lévő Seedorf gyerek jobb szélt bejátszotta, mig Pirlo csak a két másik kpéval ment volna középről azt bum . a Hülye is látta, hogy mennyivel jobb volt a középpályánk!
Másként gondolkodunk. Én inkább a győzelmeknek szeretek örülni.
kilpin:
Antonini és Flamini hogyan játszottak tegnap? Nem nagyon értékelte őket senki. Sajnos csak egy rövid összefoglalót láttam.
kilpin:
Antonini és Flamini hogyan játszottak tegnap? Nem nagyon értékelte őket senki. Sajnos csak egy rövid összefoglalót láttam.
password:kilpin:
Antonini nem volt rossz, beadásai annyira nem jöttek még be, látszik, hogy bal oldali játékos. Mindenesetre jó lesz, ha Zambrotta is bal oldalt játszik!
Flamini annyira most nem tünt ki a meccsen, de ez köszönhető mint már valaki korábban emlitette, hogy a többiek, illetve a támadók jól teljesitettetk.
Ergo hozta amit hozni szokott, Ambrosinivel jók lesznek :)
Érdekes, olvasom, mindenhol kommentekbe külföldi siteokon, hogy mennyire hiányolják Pirlot, és most milesz... kész : )
password:kilpin:
Antonini nem volt rossz, beadásai annyira nem jöttek még be, látszik, hogy bal oldali játékos. Mindenesetre jó lesz, ha Zambrotta is bal oldalt játszik!
Flamini annyira most nem tünt ki a meccsen, de ez köszönhető mint már valaki korábban emlitette, hogy a többiek, illetve a támadók jól teljesitettetk.
Érdekes, olvasom, mindenhol kommentekbe külföldi siteokon, hogy mennyire hiányolják Pirlot, és most milesz... kész : )
Kecske:password:kilpin:
Nem értem hogy Zambrottát miért akarod ennyira bal oldalra tenni, mikor jobb oldalon sokkal hasznosabban játszik :wink:
Az Ambro Flamini páros nekem nagyon tetszett. Ambro már elég régóta hajt, jó teljesítményt nyújt meccsről meccsre, flamini meg elképesztő volt szerintem. :) Sokkal gyorsabb mint a többi védekező középpályás, és technikás is. Nagyon jó igazolás.
A meccs összességében tetszett, akartam már látni 1 olyan meccset ahol szép játékot láthatok, és még nyerünk is.
Shevának sajnos nem jött össze a gól, de szerintem a Lazio ellen már be fog találni. Ezen a meccsen éreztem először hogy ott van benne a gól.
Pato meg fantasztikus volt :wink:
Ami igaz az igaz: Pirlo nélkül sokkal gyorsabb volt a középpályánk.
sebenoli:
Pár mondat ami megfogalmazódott bennem a találkozó után:
Gyengébb volt az ellenfél, de nem játszottak rosszul, tehát nem is annyira jelentéktelen a győzelem, pláne az előzményekre való tekintettel.
Ez a régi Shevchenko a mozgásából ítélve, már csak a szerencse, és egy kis plusz kondi kell neki. Szerintem idén még sokszor csodálhatjuk a góljait!
Pirlo téma: A meccsen látszódott, hogy a Flamini-Ambro védekező kp. páros jóval kevesebbet dajkálja a labdát, így szinte rögtön előre, vagy a szélekre került a játékszer --->felgyorsult a játékunk.
Ennek ellenére, én azért nagyon sajnálom a sérülését, hiszen az indítások kb. harmada pontatlan, Pirloval ennél jobb arány lenne, persze ehhez szüksége lesz motivációra, amit a kialakult versenyhelyzet idén megteremthet! A szabadrúgásra meg azért lehetne ellenpéldát hozni :)
Pato fantasztikus! Ezen nincs mit ragozni... Örülök,hogy a tisztelet sem hiányzik belőle!
A támadó kp. sor kiválóan játszik, végre nem Kakának kell a gólokat lőni, és így bámulatos passzokkal is észre vetetheti magát. Seedorf már sokszor bizonyította klasszisát neki is csak a motiváció kellett! Így tovább!
CA el van kényesztetve, de remélem az edzéseken felpörgeti a srácokat főleg Ronaldinhot vasárnapra, a rómaiak "csípni,harapni" fognak, ehhez kell alkalmazkodnunk.
Bocs a hosszú hsz.-ért...
FORZA MILAN!!!
alexq:sebenoli:
Pár mondat ami megfogalmazódott bennem a találkozó után:
Gyengébb volt az ellenfél, de nem játszottak rosszul, tehát nem is annyira jelentéktelen a győzelem, pláne az előzményekre való tekintettel.
Ez a régi Shevchenko a mozgásából ítélve, már csak a szerencse, és egy kis plusz kondi kell neki. Szerintem idén még sokszor csodálhatjuk a góljait!
Pirlo téma: A meccsen látszódott, hogy a Flamini-Ambro védekező kp. páros jóval kevesebbet dajkálja a labdát, így szinte rögtön előre, vagy a szélekre került a játékszer --->felgyorsult a játékunk.
Ennek ellenére, én azért nagyon sajnálom a sérülését, hiszen az indítások kb. harmada pontatlan, Pirloval ennél jobb arány lenne, persze ehhez szüksége lesz motivációra, amit a kialakult versenyhelyzet idén megteremthet! A szabadrúgásra meg azért lehetne ellenpéldát hozni :)
Pato fantasztikus! Ezen nincs mit ragozni... Örülök,hogy a tisztelet sem hiányzik belőle!
A támadó kp. sor kiválóan játszik, végre nem Kakának kell a gólokat lőni, és így bámulatos passzokkal is észre vetetheti magát. Seedorf már sokszor bizonyította klasszisát neki is csak a motiváció kellett! Így tovább!
CA el van kényesztetve, de remélem az edzéseken felpörgeti a srácokat főleg Ronaldinhot vasárnapra, a rómaiak "csípni,harapni" fognak, ehhez kell alkalmazkodnunk.
Bocs a hosszú hsz.-ért...
FORZA MILAN!!!
Mondjuk én simán el tudom képzelni, hogy Pirlo annyira sérült mint én(szemmenyire). Viszont lehetséges, h leszóltak -Pirlo ne szerepeljen annyit mert visszahúzza a csapatot, kapott 2 hónap fizetett szabit(érdekes,h a tegnapi meccs után derült ki, h sérülése sulyosabb a vártnál).
Az olaszok akkor a taktikusak és ravaszok h ezt simán el tudom képzelni.Mondjuk ez a huzás bejött!!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.