lalas:
Igen az MTV élő egyenes adásban adja a mérkőzésünket jövő hét szerdán.
ACMGabor:
Minden poszton jobbak vagyunk, továbbjutunk, nyerek tippmixen :D
Spoilimann:ACMGabor:
Minden poszton jobbak vagyunk, továbbjutunk, nyerek tippmixen :D
ámen...főleg ha kaka és pató játszik...
skovacs:
A Livorno elleni játékunkból egy valami azért pozitívum, Arsene Wenger nem sokat tudott meg a csapat valós tudásából, hába nézte meg a helyszínen a mérkőzést. Kiváncsi lennék a jegyzeteire, vajon ők is beállnak 10 emberrel védekezni?! Mert, ha nem akkor pofára esés lesz belőle Londonban.
LACMilan:skovacs:
A Livorno elleni játékunkból egy valami azért pozitívum, Arsene Wenger nem sokat tudott meg a csapat valós tudásából, hába nézte meg a helyszínen a mérkőzést. Kiváncsi lennék a jegyzeteire, vajon ők is beállnak 10 emberrel védekezni?! Mert, ha nem akkor pofára esés lesz belőle Londonban.
Ebben nincs semmi pozitívum!
Wenger tökéletesen tisztában van csapatunk tudásával!!
Ami az Arsenalt illeti az egyik legjobban kontrázó csapat a világon,a keretük tele van gyors játékosokkal!
Hazai pályán nem fognak 10 emberrel védekezni ez biztos!
Ami a legnagyobb baj az az,hogy már a holdon is tudják mi a Milan játékának legnagyobb ellenszere...
Milánóban tuti védekezésre állnak be és jöhetnek a kontrák... :?
Én személy szerint nagyon félek ettől a meccstől de bízom CA-ban és a csapatban!!!!
Ja és ha valamit felírt a jegyzetébe akkor az Oddo és a jobbhátvéd poszt!!
Nem tudom ki fog kezdeni azon a poszton de ha Oddo akkor nagyon oda kell figyelni a felfutásaira.Már a Livorno is erre játszott beütötték a helyére a labdát (ilyenkor az egyik belső védőnknek ki kell lépni Oddo helyére)és ezzel meg is bontották a belső védő kettősünket..Egy Arsenal ellen ez végzetes lehet!!!
Mi tudjuk,hogy Ancelotti mekkora stratéga és bízzunk benne,hogy tudja milyen taktikával lehet kiejteni az ágyúsokat!!!
:twisted: :twisted: FORZA MILAN :twisted: :twisted:
Smici:
Én is elolvastam az Arsenal oldalon a Milan játékosok jellemzőit.
Ezek nagyon pofára fognak esni.A sokkal nagyobb BL rutin ki fog ütközni
és a "nagyon lassú és öreg játékosaink",venni fogják az akadályt.
Forza Milan!!!!!!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.