lechevalier:
most őszintén:
ez a klub-vb vagy mi a xar érdekel valakit komolyan?van olyan aki nem cserélné el plusz 16 pontra a calcioban?
lechevalier:
most őszintén:
ez a klub-vb vagy mi a xar érdekel valakit komolyan?van olyan aki nem cserélné el plusz 16 pontra a calcioban?
scavy:
ma van dec. 6. a csutortok es mar japanban is vannak? es csak jovohet szerdan jaccak az 1. meccsuket, ez miert van?
osszegezve a programot tehat legrosszabb esetben 1 mecset jaccanak, legjobb esetben 2 ot? es ha mind2 ot nyerik akkor mienk a kupa, ennyi az egesz ?
lacikacs:lechevalier:
most őszintén:
Sajnos van: Berlusconi, Gallaiani....
scavy:
ma van dec. 6. a csutortok es mar japanban is vannak? es csak jovohet szerdan jaccak az 1. meccsuket, ez miert van?
osszegezve a programot tehat legrosszabb esetben 1 mecset jaccanak, legjobb esetben 2 ot? es ha mind2 ot nyerik akkor mienk a kupa, ennyi az egesz ?
kilpin:
Edddig engem sem érdekelt a klub vb,de ha már Mi vagyunk ott és még nincs ilyen trófeánk miért ne hozzuk el. A döntőbe illene bejutni, a Boca ellen meg bármi lehet.
lechevalier:
most őszintén:
aaron79:kilpin:
Edddig engem sem érdekelt a klub vb,de ha már Mi vagyunk ott és még nincs ilyen trófeánk miért ne hozzuk el. A döntőbe illene bejutni, a Boca ellen meg bármi lehet.
szerintem már van ilyen trófeánk, 2 is!
lechevalier:
most őszintén: ez a klub-vb vagy mi a xar érdekel valakit komolyan?van olyan aki nem cserélné el plusz 16 pontra a calcioban?
szaloky:lechevalier:
most őszintén: ez a klub-vb vagy mi a xar érdekel valakit komolyan?van olyan aki nem cserélné el plusz 16 pontra a calcioban?
Érdekli a klub tulajdonosát, vezetését. Nagyon fontos a játékosoknak, különösen a dél-amerikaiaknak.
Én is várom és szeretném, hogy nyerjünk.
Putya:szaloky:lechevalier:
Érdekli a klub tulajdonosát, vezetését. Nagyon fontos a játékosoknak, különösen a dél-amerikaiaknak.
Én is várom és szeretném, hogy nyerjünk.
igazából mindenki szeretné megnyerni, de a kérdés az hogy mondjuk 16 pont kéne jobban vagy egy európai csapatoknak parasztvakításra való klub vb?
Ricky:
A Boca-t mindenki ismeri , es tiszteletben tartja .... jo lenne veluk a dontoben talalkozni , de viszont megneztem az azsiai BL donto osszefoglalojat ... ahol az Urawa Red Diamonds lett a gyoztes , es akikkel valoszinu hogy az elodontoben fogunk talalkozni . Az en velemenyem , hogy igenis meggyul majd a bajunk veluk is - figyelembe veve a lassu , adogato jatekunkat - es az ok gyors , soha el nem farado jatekukat ! Szoval , erdekes es ugyanakkor nehez meccsre kell szamitsunk 13-an !
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.