Carlot pedig lehet szidni, vagy az egekbe emelni, de ez sem őt, sem engem személyszerint nem érdekel, mert az elvárt eredmény megvan. Az viszont igazi pedagógiai érzékre vall, hogy Dida-t nem játszatta az emlékezetes odavágón nyújtott alakitása miatt nem tette ki a Celtic szurkolók zrikálásának, egyébként is ráfér egy kis pihenő, mert elég sok labda kijön róla az utóbbi meccseken. Az meg, hogy egy ilyen tét nélküli meccsen az eddig nélkülözött játékosoknak is ad lehetőséget külön jó dolog, bár az egész kezdőt nem merte lecserélni, mert mi van, ha talál egy gólt a Celtic?
Kaka-nak játszani kellett, mivel most mutatta be a közönségnek az aranylabdát, a védelemre Simic-en kivül nem lehet panasz, szerintem ez volt a hattyudala 20 percet birt, majd az ágyékát fogta és le kellett cserélni, bár ezalatt a 20 perc alatt is a megszerzett labdákat előre vágdosta a légüres térbe ahol senki sem volt, ennyit tud. A középpályánk már szinte a szokásos csigalassúságban adogatott elképzelés nélkül pontatlanul, a cserék feldobták a tempót és pörgősebb támadásokat vezettünk. Sajnos csak 3 csere lehetőség van a meccsen, mert a középpályánk gyalázatosan teljesitett, lelassitotta a támadásokat. See tipegett- topogott, forgolódott próbált fazont szabni a támadásoknak csak ez annyi időbe telt, hogy a Celtic visszazárt addigra. Gatta és Ambro a labda szerzésekben és a középpályán való faultolásban vette ki a részét és időnként meglepte őket, hogy a támadásoknál bevették őket a háromszögelésekbe, általában el is rontották. Pippo hozta a formáját és ismét gólt szerzett EU kupában, valamint volt még egy ziccere Favalli beadásából, amit les cimén lefújt a biró, mert See lesen felejtette magát és onnan " sétált " vissza, ezért mivel az ő irányába ment a labda, bár ő nem avatkozott játékba, Favalli pedig nem volt lesen ezért lefújták ill. a partjelző beintette. Kár volt ilyen alapon el is engedhették volna. Kaka elfutása gólt érdemelt volna, csak szerintem ebben a hatalmas sprintelésben elfáradt és a befejezésre ne maradt erő és koncentráció, ha belövi a forduló gólja lett volna. Dióhéjban ennyi, meglátásom szerint a cserék próbálták meghálálni a bizalmat sőt lendületesebben játszottak mint az alap emberek, sajnos mindenki nem kaphatott bizonyitási lehetőséget. A lényeg megvan, nem kell mást tenni mint minden időt kihasználni a pihenésre és a regenerálódásra.
Forza Milan!!!!
Forza Milan!!!