prosper:
Valaki erositsen meg engem hogy annal a fazisnal mikor Favalli beadasat Inzaghi Boruc kezebe fejelte a masodik felidoben...az senkinel nem volt les....mert en majd kiteptem a hajam az a hejzet utan... :roll:
Peet:prosper:
Valaki erositsen meg engem hogy annal a fazisnal mikor Favalli beadasat Inzaghi Boruc kezebe fejelte a masodik felidoben...az senkinel nem volt les....mert en majd kiteptem a hajam az a hejzet utan... :roll:
Én úgy tudom, nem volt les. Viszont esküdni nem mernék, mert úgy meg voltam döbbenve, mikor szemből mutatták Boruc grimaszát (aki csak azért kapta el a bogyót, mert ELÉG messze állt az üres kaputól... :idea: ), hogy még levegőt is elfelejtettem venni! Sztem őt lepte meg legjobban Pippo fejese.
dreid:
Simic súlyosan sérült meg?
szuperpippo:dreid:
Körülbelül 9 hónapot kell kihagynia, eltört a bokája a térdkalácsa, a gerince és elferdült a pénisze.
Pippo rekord 8)
szuperpippo:dreid:
Körülbelül 9 hónapot kell kihagynia, eltört a bokája a térdkalácsa, a gerince és elferdült a pénisze.
Pippo rekord 8)
dreid:szuperpippo:dreid:
Pippo rekord 8)
Ez most szerinted vicces?
tintarossa:
És tényleg: Lippi mit keresett vajon a lelátón?:)
Leves:
Bár az első félidőnek már csak a végét láttam, DE...
Ancelottit én már tényleg nem értem. Nem veszi észre, hogy...
- Inzaghi játszott és gólt lőtt (idén a negyediket a sorozatban, nem mellesleg megdöntve minden eddigi rekordot, pedig Gerd Müller idejében kicsit támadóbb foci volt..), a lelátóról veszélyesebb mint Gila, mégis őt (Gilát) erőlteti Karesz.
- Cafu játszott és gólpasszt adott, szerintem még 50 évesen is jobb lesz mint Oddo valaha, okés hogy már nem játszhat minden meccsen de akkoris.
- Gourcuff bejött és felpörgött a játék, szinte azonnal jött a gól, nem feltétlenül miatta, de egy "kötelező" meccsen azért legalább játszhatna az első perctől.
- a középpályáról megint nem pihentetett senkit, Brokkoli és Guffi is játszhattak volna az első perctől, Seenek, Pirlónak és Gattának (de Kakit és Ambrót is idevehetjük) úgy hiányzott ez a meccs mint egy falat szar, a cserék pedig semmivel nem voltak rosszabbak (sőt!)
Nem fogják így bírni a fiúk, félek, hogy megint a sok szék közül a pad alá esünk és a Szuperkupán kívül nem lesz semmink idén.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.