arkadius:
Buddha:
nem, sajna nem lesz Dida... de azt mondta Carlo, hogy tökéletes helyettese lesz Kalács és megbÃzik az ausztrál Zsiráfban :?
Condor:
Kalac tavasszal két meccsen 0 gólt kapott a CeltictÅ‘l, bÃzzunk benne, hogy átmenti ezt a mérleget mostanra is. RemélhetÅ‘leg mellette még a védelem, Kaká, See és Pippo is a tavaszi BL-formát hozza, bár jelen pillanatban a 0-0-ra tenném a pénzem.
FORZA MILAN!!!!
arkadius:
Buddha:
nem, sajna nem lesz Dida... de azt mondta Carlo, hogy tökéletes helyettese lesz Kalács és megbÃzik az ausztrál Zsiráfban :?
lalas:
A transfermarket.com szerint, Dida játékra alkalmas állapotban lesz csütörtökre, Ãgy csak CAn múlik hogy játszani fog-e. Viszont azt nem értem minek viszünk 4 kapust magunkkal Glasgowba
kispuyol:
NEm tudom mi lenne a jó, ha nyernénk, akkor ugyanolyan szarul játszanánk a bajnokságban továbbra is, de ha kikapnánk az akár jól is jönne, talán felébrednénk, és összekapnánk magukat a hazai bajnokságban is...
arkadius:lalas:
A transfermarket.com szerint, Dida játékra alkalmas állapotban lesz csütörtökre, Ãgy csak CAn múlik hogy játszani fog-e. Viszont azt nem értem minek viszünk 4 kapust magunkkal Glasgowba
apró szépséghibája a dolognak, hogy szerdán van a Celtic elleni meccs :?
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.