ZotyaLovesMilan:
Sok okos gondolat nem jut az eszembe, csodálatosan játszottunk. :D
Andrew:ZotyaLovesMilan:
Sok okos gondolat nem jut az eszembe, csodálatosan játszottunk. :D
És ezen is egy teljes napot gondolkodtál?:DD
milanello1:Hubertius:
Szegény Gila...most meg azért baszogatod, mert gólt mert rúgni, ha nem rúg akkor meg azért? :roll: 20 perc játék alatt nem lehet sokkal meghatározóbbnak lenni, pláne 2-0-nál...Jól tette a dolgát.
Én ugyan nem b@sztatom. Csak azon mosolyogtam, ahogy valaki a "meghatározó" szót használta korábban. A "jól tette a dolgát" valóban pontosabb. Amúgy olaszokkal együtt néztük a meccset, és hallanod kellett volna a reakciójukat a Pippo-Gila cserénél. :) Otthon Gila a sztár, fene tudja miért, Oli a reménység, Pippo a nyugdíjas, itt meg a milanellói majálisban egyedül Superpippo pólót lehetett kapni a csapatos mezek mellett. Szerinted miért? ;)
Hubertius:
Hát, ez óriási. Mondjuk tényleg érdekes, de idehaza, a honi médiában egészen más Gila megítélése, mint a külföldi, és különösen az olasz médiában. Finnyásak vagyunk mi magyarok, vagy pusztán sznobok, tisztelet a kivételnek... :wink:
Amúgy megérdemelte azt a gólt szerdán, és hát az meccsek óta látható transzparens: "Gila Mania" felirattal valóban árulkodó, ők megbecsülik, és bíznak benne. Legalábbis az ember így érzékeli. És köszi az info-t :wink: !
milanello1:Hubertius:
Hát, ez óriási. Mondjuk tényleg érdekes, de idehaza, a honi médiában egészen más Gila megítélése, mint a külföldi, és különösen az olasz médiában. Finnyásak vagyunk mi magyarok, vagy pusztán sznobok, tisztelet a kivételnek... :wink:
Amúgy megérdemelte azt a gólt szerdán, és hát az meccsek óta látható transzparens: "Gila Mania" felirattal valóban árulkodó, ők megbecsülik, és bíznak benne. Legalábbis az ember így érzékeli. És köszi az info-t :wink: !
Nem mondtam, hogy nem érdemelte meg a gólt = jól tette a dolgát, ahogy írtad.
Azt sem, hogy nincsenek Gilának rajongói...
Nálunk hajlamosak az emberek körülrajongani az ifjú sztárokat, és gyorsan, könnyen leírni azokat, akik már bizonyítottak. Emlékezz a Róma meccs utáni hozzászólásokra, meg úgy általában Ancelotti, Maldini, Seedorf, Cafu sorolhatnám megítélésére.
Mit mondott Galliani most az "öregekről" és a fiatalokról? Ugye igaza lett?
Bár úgy tűnik, nem érdekel, de Pippót nagyobb hangzavar vette körül kedden edzés előtt, mint Ronit. :)
luzsi:
Egyszerűen hihetetlen. Ilyet én még nem tapasztaltam. A TV-n keresztül is átsütött a hangulat, milyen lehetett ez élőben. Ahogy egymást (csapat és szurkolók) segítették arra nincs szó. Mikor Kaká kérésére felrobbant a stadion, hát komolyan mondom, nincs rá szó. Nagyon egymásra talált 60.000 ember. Kérdés nem fért hozzá, hogy mi lesz a meccs végkimenetele.
A csapat 10-re játszott. Mindenki! Eszméletlen, hogy Kaladzének a legnagyobb mentése az volt, hogy szögletre pattant róla a labda. A védők akkor teljesítenek a legjobban, ha a közvetítésben kevésszer mondják a nevüket. Nestáét és Kaladzét igen ritkán hallottam.
Az egyetlen negatívumocska, hogy én szívesen láttam volna Gourcuff-ot a pályán a meccs végén. Igazán becserélhette volna Carlo. Nem kissé megdobta volna az önbizalmát, amikor egy csel (vagy csak egy jó passz) után 60.000-ren tapsolnak neki. Örültem volna, ha Ő jön be Favalli helyett.
Amúgy nem lehet az, hogy azért (is) tudtunk eljutni idáig, mert Sheva elment? Mivel nem lehetett 2 csatár pályán, ezért eggyel többen voltak a középályások. Ha Ambro helyett Sheva játszik a MU-nak is több helye lett volna; mint tavaly a Barcának.
De a lényeg: benn vagyunk a döntőben!!! Ha az eszemre hallgatok, akkor meg is nyerjük. Ez a csapat egyszerre zseniális, nagy küzdő és szeretnivaló. Meg lesz a 7.
johnywalker:
Enegem lenyűgözött Gattuso játéka. Ahogyan leradirozta a pályáról Ronaldot. Imádtam. Az egész csapat csodálatos volt, de ha mégis említeni kéne egy kakukktojást, akkor az Oddo. Nem hiszem el, hogy nem képes normálisan beadni a labdát. Janku sokkal aktívabb volt a jobb oldalon. Oddo-nak sincsenek gondok a felfutásival, de amikor be akarja adni....
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.