Putya:szaloky:Jomadar:
Ha belegondoltok nagyon hasonló helyzetben van a Milan a Chelsea-hez.
És kb. annyi esélye van a Milannak a Bayern-nél, mint a Chelsea-nek a Valencianál. Bár a két kapott gól nem tul jó de még így is annyi az esély mint a Chelsea-nek, mert azért én a Valeciát jobbnak tartom mint a Bayernt.
Ahogy írtátok vagy továbbjut a Milan vagy nem, de az egyik biztos :D
Még megközelítőleg sem azonos a Milan és a Chelsea helyzete.
A Milannak ugyanis győznie kell, vagy 3 gólos döntetlent kell elérnie. A Chelse-nek elég a 2 rúgott gólos dönci. A statisztika alapján a 3-3 elég ritka eredmény. Az idegenben lőtt 3 gól a fehér holló kategória. Ráaádásul a Chelsea elég ütősen menetel idén (mióta Terry és Czeh felépült veretlenek), versenyben van a bajnoki címért egy az olasznál jelenleg sokkal erősebb bajnokságban, míg mi a 3-4. helyért küzdünk.
A legnagyobb küönbség azonban az, hogy a Chelseanek a Valencia ellen 3 világklasszis csatára lesz, nekünk a Bayern ellen az idei szezonban végig betliző Pippóban és a Ronaldinhóért bevállalt Oliban kell bíznunk.
milan az utobbi bl kiírások legeredményesebb csapata, tele van világbajnokokkal ... egy nagy család az egész, míg a csezdkinél csak a pénz tartja össze a bandát ... 3 világklasszis csatár hol? esetleg judaschenko az volt, a bantu meg a többi elbújhat pippo mögött nagyívben már nekem sértő hogy egy összevásárolt amatőr hoki csapatnak nagyobb esélyt látsz mint egy futball történelem egyik legnívósabb csapatának...
"bantu" val nem értek egyet!
ha Drogbára utalsz, akkor szerintem jelenleg, az egyik legjobb, leggólerősebb csatár!!! uh szerintem őt pont nem kéne szídni!!