kispuyol:
Holnapra a keret:
KEEPERS: Dida, Kalac, Storari;
DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Jankulovski, Maldini, Nesta, Oddo, Simic;
MIDFILDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Gilardino, Inzaghi.
Kecske:kispuyol:
Holnapra a keret:
KEEPERS: Dida, Kalac, Storari;
DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Jankulovski, Maldini, Nesta, Oddo, Simic;
MIDFILDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; STRIKERS: Gilardino, Inzaghi.
Ezzel a kerettel egy ilyen felállást küldenék pályára
Dida- Oddo - Nesta - Maldini - Jankulovski - Gattuso - Pirlo - Gourcuff - Kaká - Inzaghi - Gila(feltéve ha a 2 csatár nem fogja egymást zavarni :? )
Most nézem: Mivan Serginhoval? a Roma-Milan meccsen mondták hogy a Bayern ellen szerepelni fog.... :?
JoKeR:
Ezzel a kerettel sztem Carlo 1 csatárral meg 9 védővel fog jáccani. :lol:
Komolyra fordítva a szót. Sztem 4-4-1 lesz megint a felállás Gila-val elöl. Kakának mindenesetre tetszik ez a felállás, bízzunk benne.
JoKeR:
Komolyra fordítva a szót. Sztem 4-4-1 lesz megint a felállás Gila-val elöl. Kakának mindenesetre tetszik ez a felállás, bízzunk benne.
Chris-uno:JoKeR:
Ezek szerint annyira lenézzük a bőrnacit, hogy egy embert ki sem küld CA? :wink: :lol: Legyen inkább 4-4-1-1
Omen:
Ultrahun: Alig 10 percen belül saját magadat cáfolod meg.
"Érzésem szerint kiesünk. Megmondtam a sorsolás előtt, hogy idén csak negyedöntő lesz. "
Majd kicsit később.
"A Milan jobb, úgyhogy bízom a továbblépésben!"
;)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.