szaloky:
Penny: ez a válaszod is csúsztatás. Én több okot is leírtam, ami miatt sztem a csapat most ott tart ahol és nem arról szóltam, hogy a bundabotrány egyenes következménye.
A szelektív emlékezés miatt szóltam hozzá.
A szarok vagyunk kifejezést se használtam. Lehet, hogy vak vagyok, de igyekszem pontosan fogalmazni, talán ez esetben sikerült is.
Továbbra is azt gondolom, hogy Carlónak most nem szabad felállnia. Hiszek a tavaszi Milanban. Semmi helyrehozhatatlan nem történt még.
zlotyi11:
Cortez: Szerintem mindenki a MIlan mellett van de páran nagyon szomorúak mert most nem megy jól a csapatnak. Ezért kiabálnak edző meg játékos cseréről.
Azért azt ne kérdőjelezzük már meg, hogy valaki "igazi" Milan szurkoló vagy sem mert kimondja, hogy valaki szarul játszik és nem teljesít. Az más tészta, hogy ezért el kell-e zavarni vagy sem.
lechevalier:zila:
Ezennel csatlakoznék a hűség híveihez!!!
Süllyed a hajó és vele együtt lankad ez a társaság, ami érthető, de mi mást nem tehetünk csak szurkolhatunk a Milanért! Ez a hű milanos feladata és nem a csapat gyalázása Carlóval az élen! Lesz még ez a csapat olyan mint amiennek mindannyian látni szeretnénk! Bízni kell! Ez viszont nem megy egyik napról a másikra. A játékosok válán rettentő a teher, a sajtó hetek óta vészmadárként kering a fejek fölött, hogy földbe gyalulja a csapatot mert így van miből táplálkoznia. Nos ilyen pszichés drukk hatása alatt, nem olyan egyszerű visszazökkeni az ideális kerékvágásba, főleg, hogy ma már elmondható a csapat is krízisben érzi magát és eredménykényszer alatt fekszik. Ez az ami magával hozza az egyébként nem feltétlenül rossz mutatott játék mellé a sok hibát, kihagyott helyzeteket. Van olyan időszak amikor egyszerűen nem megy és ezek nem kvalitásbéli hibák, hanem a szétszórtság és túlterheltség jelei. Attól, hogy gyalázzuk őket nem fognak jobban játszani!Kitartás srácok!!! FORZA MILAN!!!
nemtom honnan jön ez a hűség-vita,nem is érdekel.
viszont a hszeddel kapcsolatban annyit azért megjegyeznék,h itt mindenki érzelmi alapon kötődik a klubhoz-szemben a keret zömével.PM,CC kivételével mindegyik zsoldos.nem kevés pénzért semmit sem nyújtanak.pontlevonás ide,pontlevonás oda,hosszú idő óta rakat szart sem ér több játékos "teljesítménye".pirlo,seedorf-ez a duett messze-messze alulmúlja a nem éppen legjobb formában lévő csapattársakét is.pirlo még a csattogós lepkét tologatta,mikor én már 7fő reggelente szaladtam a nemzeti sportot megvenni,mert akkoriban még nem volt net meg sp12 meg ilyenek.talán,még 1x mondom TALÁN van annyi jogom,h úgy kritizálom azokat akik meglátásom szerint nem tesznek meg mindent azért h előbbre jusson szeretett klubom.
jah,majd elfelejtettem...
CARLO TAKARODJ!!!ÉS VIDD PIRLOT MEG SEET!
UFF
szaloky:
Shev, Penny:
Vigyázzunk a csúsztatásokra barátaim! Zaccheroni és Terim idején nem volt bundabotrány, nem volt két hónappal korábbi tétmeccs (tervezhető volt a csapat terhelése).
Az említett urak Milanját nem szerette még a saját közönsége sem, a mai Milant minden alkalommal élteti a saját szurkolótábora (leszámítva néhány fórumozó kollégánkat), ezt azok is megerősíthetik, akik az utóbbi időben jártak Milan-meccsen.
Az a Milan bár nyert bajnoki címet, de nem volt jó csapat, Carlo Milanja most nagyon mély válságban van, de már sokszor bizonyította az elmúlt 2-3 évben, hogy Európa egyik legjobb csapata. Az urak Milanja semmit nem adott az egyetemes labdarúgásnak, Carlo rombusz-játékrendszere olyan újítás volt, amely valamennyi tankönyvben szerepelni fog egyszer.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.