LoGeN:Te Iq zseni direkt írtam..kicsit froclizva a rinya margitot.......
Milanka te zseni, ez a spanyol topic. Sztem tobb embert erdekel a Real, mint a te proli hozzaszolasaid. ;)
Milanka2013:En vagyok a hulye, h irok neked. Akkor szted minek van Serie A topik? Vagy BL topik? ... jo ejt.LoGeN:Te Iq zseni direkt írtam..kicsit froclizva a rinya margitot.......
Milanka te zseni, ez a spanyol topic. Sztem tobb embert erdekel a Real, mint a te proli hozzaszolasaid. ;)egyébként lehet,hogy ez egy spanyol topic...de Milan drukkerként szerintem az a normális ha hidegen hagy más csapattal mi történik.....
LoGeN:amilyen stílusban írtál !!! Tényleg jobb,hogy lefeküdtél pihenni....Milanka2013:En vagyok a hulye, h irok neked. Akkor szted minek van Serie A topik? Vagy BL topik? ... jo ejt.LoGeN:Te Iq zseni direkt írtam..kicsit froclizva a rinya margitot.......
Milanka te zseni, ez a spanyol topic. Sztem tobb embert erdekel a Real, mint a te proli hozzaszolasaid. ;)egyébként lehet,hogy ez egy spanyol topic...de Milan drukkerként szerintem az a normális ha hidegen hagy más csapattal mi történik.....
perkatai:Hihi ... ja tényleg... vagy mi ? :) ja semmi... vagy mégis ?! Nem is tudom.. most mi van ? :)
Haha!!! Logen-Milanka 1:0“Froclizva” vagy nem froclizva egyik fórumozó társad véleménynek tárgyára (ezzel együtt tisztán kivehető, hogy a véleményére is) írtad, hogy “ki a t*ökömet érdekel”. Ha nem érdekel ne szólj hozzá. Egyszerű és még bunkónak sem kell lenned... haha
Milanka2013:perkatai:Hihi ... ja tényleg... vagy mi ? :) ja semmi... vagy mégis ?! Nem is tudom.. most mi van ? :)
Haha!!! Logen-Milanka 1:0“Froclizva” vagy nem froclizva egyik fórumozó társad véleménynek tárgyára (ezzel együtt tisztán kivehető, hogy a véleményére is) írtad, hogy “ki a t*ökömet érdekel”. Ha nem érdekel ne szólj hozzá. Egyszerű és még bunkónak sem kell lenned... haha
Fejo:Ezzel jól jár a Madrid? Nekem vannak fenntartásaim. Zidane itt már mindent megnyert, amit megnyerhetett, az eddigi teljesítményét nem fogja tudni überelni. Másrész a keret nagy része is " jóllakott". Szerintem nem jó ötlet ez egyik fél részéről sem. Mondjuk, ha azt nézzük, hogy a másik lehetőség Zsozé volt, azért még mindig jobb így.
Zidane mától újra a Real Madrid kispadján!
R66:Azért ZZ nem akármilyen kritériumokkal fogadta el az ajánlatot, ha lehet hinni a híreknek.Fejo:Ezzel jól jár a Madrid? Nekem vannak fenntartásaim. Zidane itt már mindent megnyert, amit megnyerhetett, az eddigi teljesítményét nem fogja tudni überelni. Másrész a keret nagy része is " jóllakott". Szerintem nem jó ötlet ez egyik fél részéről sem. Mondjuk, ha azt nézzük, hogy a másik lehetőség Zsozé volt, azért még mindig jobb így.
Zidane mától újra a Real Madrid kispadján!
Fejo:A fiatal szerb az egyik legígéretesebb játékosa volt nemcsak az Eintracht Frankfurtnak, hanem a Bundesliganak is! jó vásárt csinált a Blanco csapat vele. A jövő lehetséges nagy játékosai közül Jovic és Havertz tűnik számomra a legtehetségesebbnek a Bundesligában!Luka Jovic az idei nyár első igazolásahttps://www.penamadridista.hu/hirek/2019/06/04/hivatalos-kozlemeny-jovic-20190604/
Fejo:Madridot meg Barcát pumpálják pénzzel a bankok, így minden sikerük nekem relatív és megkérdőjelezhető. Ha a Milan is 315 milliót költhet majd egy nyáron világsztárokra, akkor lesz egyenlő. Az FFP-vel simán agyon kéne vágni a Realt idén, de persze őket nem cseszegetik.
https://www.penamadridista.hu/hirek/2019/06/15/oriasi-eges-barcelonaban-siker-madridban/Őőőő... :D
Gaiofassos:Miért is kellene?Fejo:Madridot meg Barcát pumpálják pénzzel a bankok, így minden sikerük nekem relatív és megkérdőjelezhető. Ha a Milan is 315 milliót költhet majd egy nyáron világsztárokra, akkor lesz egyenlő. Az FFP-vel simán agyon kéne vágni a Realt idén, de persze őket nem cseszegetik.
https://www.penamadridista.hu/hirek/2019/06/15/oriasi-eges-barcelonaban-siker-madridban/Őőőő... :D
A beküldéshez be kell jelentkezni.