Na Cr ment; kíváncsi leszek ki lesz Perez nagy érkezője a nyáron... Eden Hazard? A belga azt mondta, hogy csak a királyiak kedvéért hagyná ott a Chelsea-t. Harry Kane? Ha jól tudom nem rég hosszabbított a Spursszal. Ha a Real őt akarná, lehet, hogy Pocchetinót kellett volna kinevezni edzőnek, akkor talán könnyebben rá lehetett volna venni, hogy érkezzen Madridba. Neymar? Nem kérdés! A nyár legnagyobb botránya születőben :D Mbappé? Na rajta nem lepődnék meg, gyerek kora óta Real szurkoló, szerintem szívesen játszana ott. Salah? Egy ideig volt róla szó, ha jól tudom, de ő is szerződést hosszabbított a Poollal. Mindenki tudja, hogy a Realnak most van pénze, főleg, ha Bale-n is sikerül túladni, vagy esetleg Benzemán... Egy óriási nevet várok, oda. Nyilván nehéz, szinte lehetetlen lesz pótolni Ronaldót (és a vele járó drukkereket), de úgy gondolom Perez megpróbálja. Elsőre egy Mbappét mondanék tippre, de az is lehet, hogy nem lesz nagy név és úgy gondolom, azzal egy picit, talán egy BL címnyit, vesztene a Real.
Remélem letaszítja őket valaki Európa tetejéről, mert így tényleg nehéz lesz őket utolérni...:D Nagyon kíváncsi leszek, mit fog tenni most a Real Madrid, mert ezt Real Betis vagy Sociedad futballistákkal nem lehet megoldani, nem lehet velük befoltozni Cr helyét!
Elküldve: 2018.07.11. 16:07
#